# >> Hus Have >  >> Plants, Flowers & Herbs >> træer >>
Vil Palm træer vokser i St. Augustine, Florida
? Når folk tænker på Florida, de ofte tænker på palmetræer. Palmer vokser i hver region af staten , og kål palme ( Sabal Palmetto ) er den officielle statslige træ. Nogle palmer har finnede blade , der ligner fjer, mens andre har palmate eller palme -formet , blade. At vokse palmer i St. Augustine, vælge en normeret til US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 9a og plante den i veldrænet eller sandjord . Frosthårdførhed

palmer i St. Augustine nødt til at være i stand til at tåle sporadiske perioder med frost og temperaturer under frysepunktet . Pludselige kuldeperioder forårsage mere skade end gradvis afkøling vejr , fordi planterne ikke har tid til at tilpasse sig de vintertemperaturer . Mere sker skade på palmer i koldt vejr , når luftfugtigheden er lav , eller vinden blæser kraftigt . Tørke-tolerante palmer tåle kulde bedre end andre palmer , fordi de er tilpasset til at leve på små mængder vand. Da kold luft bosætter sig i lavtliggende områder , behøver palmer på højere jorden ikke lide så meget vinter skade. Palmer plantet nær bygninger og vægge er også beskyttet mod koldt vejr.
Cold Damage

knopper eller hjerter , af palme stængler og rødder vokser langsommere , når vejret er koldt, hvilket svækker træerne og gør dem modtagelige for sygdomme . Fjern ikke nogen blade med grøn væv eller de næringsstoffer, der er tilbage i de blade , vil blive tabt til træet . Fjern kun blade , der er helt brune og tørre. Umiddelbart spray alle de blade og hjerter med en kobber fungicid , der indeholder hvad der svarer til 4 procent metallisk kobber for at undgå sygdomme. Brug 4 til 6 teskefulde af kobber fungicid per gallon vand og spray hver syv til 10 dage. Brug kraftigere og hyppigere intervaller for palmer, der er alvorligt beskadiget . Hvis jorden omkring palme er frosset , sættetid jorden med kobber fungicid blanding for at minimere chancen for rodsygdomme . Hvis karvaevet der gennemfører vand i stammen af ​​palme er beskadiget , træet som regel dør. Den indledende tegn på beskadigelse vises, når alle eller nogle af de blade sammenbrud i den første varme stave efter frysning temperaturer. Træet kan overleve i et par år , men vil fortsætte med at falde .

Palms Med finnede Fronds

Pindo eller gelé palme ( Butia capitata ) er den mest hårdføre i håndfladerne med finnede blade. Den vokser op til 15 meter høj med en enkelt kuffert og blå -grønne blade. Det er hårdføre i USDA zoner 8 til 10 og har moderat salt tolerance. Kanariske palme (Phoenix canariensis ) er en slående eksemplar træ, der vokser op til 40 meter høj. Det har kedelige dybe grønne blade og er moderat salt -tolerante . En anden stor daddelpalme , Phoenix dactylifera , har grågrønne blade og er meget salt -tolerante . Begge vokse i USDA zoner 8b gennem 11. .

Palms med palmate Fronds

Kål palme har en enkelt kuffert og vokser op 40 meter høj. De kedelige grønne blade er costa - palmate , hvilket betyder, at de er palme formet med en midtribbe , der løber gennem midten af ​​frond . Det er hårdføre i USDA zone 8a gennem 11. . De fleste Sabal sorter er moderat til højt salt -tolerante . Windmill palme ( Trachycarpus fortunei ) har mørkegrønne palmate blade med sølvfarvede undersiden . Den fælles fiber -dækket stammen vokser op til 20 meter høj. Det er hårdføre i USDA zone 8a gennem 10a og kan tåle let sne . Det er moderat salt -tolerante .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com