Blomster i en renæssance Have
Flower haver var en specielt nyttig del af en renæssance hjem . Blomster var både æstetisk og funktionelt , og blev brugt som mad, farvestof og til tider til medicinske formål. Havens design blev påvirket af græske og romerske stilarter og ofte indgår en form for kabinet, såsom et hegn . Afhængig af størrelsen , vil disse haver omfatter ofte blomstrende buske , træer, et espalier med klatring vinstokke og farverige blomster. En række af blomster var næsten universel i den æra , og kan findes i næsten enhver have . Marigolds

renæssancehaver ofte voksede morgenfruer ( Tagetes ) enten i jorden eller som potteplanter . De blade og kronblade blev almindeligt anvendt som en madlavning urt og at lindre smerten af bi-eller hvepsestik . De er forholdsvis nemme at dyrke og udbrede, og vil gøre sig godt i næsten alle typer jord. Disse blomster skal plantes i et område med fuld sol og moderat frugtbar jord. Alger er orange eller gul i farven og vil åbne i foråret, sommeren og efteråret, afhængigt af plantning zone. Der er mere end 50 arter af morgenfruer , hvilket betyder masser af sort i farve, konsistens og overordnede udseende. Hver type producerer en behagelig lugt og har en lang vase liv .
Daisy

De mest almindelige renæssance sorter af daisy var oksen øjet og gerbera, selvom de weren ' t de eneste muligheder for haven. Tusindfryd blev ofte brugt som en kilde til farve i haven, men blev også brugt som smagsgivende supper , te og salater , og som et mavesår middel, når tilsætning til vin. Daisies omfatte en lang række arter , hvoraf de fleste kommer i flere levende farver og en række størrelser. Disse blomster skal plantes i et område med delvis eller fuld solskin , og kræver en jord , der dræner godt undgå, at stillestående vand .

Violer

Violer var en fælles hjemmeside i renæssancehaver på grund af deres tilknytning til renhed, ydmyghed og Jomfru Maria. De var en udbredt blomst ; dets spiselige kronblade blev brugt til pynt mad , som parfume og duftende olier. Violer er bemærkelsesværdige for deres forholdsvis let vækst , æstetik og tiltalende duft . Fælles violer er velegnet både til bunddække og som plantede blomster, men kan blive invasive , hvis venstre untended . De foretrækker områder med filtreret lys, men vil gøre sig godt i fuld sol , hvis klimaet er mildt og masser af vand er til rådighed.

Roser

Roses blev almindeligt dyrkede hele Europa under renæssancen og var almindelige i haver i perioden. Kun nogle få sorter af den æra lignede moderne sorter , og enkelte blev foretrukket , herunder te, damask og Brier rose. Kronblade blev ofte brugt i parfumer , og som en anti -depressivt , mens hyben blev brugt til at brygge en skørbug - forebyggelse te. Disse er temmelig hårdføre blomster, men er kolde -intolerante , hvilket kan begrænse deres sortiment til dyrkning . De kræver en næringsrig jord , der dræner godt at forebygge sundhedsproblemer. Roser kræver regelmæssig vanding, den nøjagtige mængde , som vil variere afhængigt af den voksende zone.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com