En rosaceous plante eller busk med Five- petaled Blomster
Roser , slægten Rosa, er måske den mest kendte buske i Rosaceae -familien. Dette er en stor familie, men som omfatter buske og urteagtige planter med en række vækst vaner og bloom farver. Mange af disse buske og planter har en enkelt formular blomster med kun fem kronblade pr blomst, og nogle af dem producerer frugt. Rosa
R. laevigata " Cherokee " producerer duftende blomster 4 -tommer- diameter i foråret.

Rosa meineble "Red Meidiland " er en bunddække type rose busk, der er kun 1 1/2 til 2 meter høj , men breder sig til en bredde på 4 til 5 meter . Det producerer 3-tommer diameter røde blomster med hvide centre . Rosa " Mutabilis , " Kina steg , producerer blomster 3-tommer diameter , der skifter farver. De er gule , når de åbner , derefter gradvist skifte til orange, pink og mørk pink til rød som de bliver ældre . Den busk vokser til en moden højde på 3 til 6 meter og bredde på 2 til 5 meter . Rosa " Dainty Bess " er en te rose , der producerer store 4 - til 5 -tommer- diameter bleg pink blomster . Denne busk vokser til en moden højde på 3 til 4 meter og bredde på 2 til 3 meter . Alle disse steg buske blomstrer fra midten af ​​foråret indtil første frost med single- formular fem petaled blomster.
Fragaria
" Ozark Beauty" er en anden everbearing type, der blomstrer fra midten

- forår til første frost . Fragaria er også i Rosaceae familien og producere hvide eller lyserøde fem petaled blomster. De er jordbærplanter . " Cavendish " blomstrer i hvide i slutningen af ​​foråret. Det er en Juni- bærende type jordbær , som ikke producerer frugt, men kun én stor afgrøde , der generelt modnes ved udgangen af ​​juni. " Eversweet " er en everbearing type jordbær plante , der blomstrer i hvidt. Det producerer en afgrøde af jordbær hver seks uger fra slutningen af ​​foråret indtil første frost . " Frel Pink Panda " blomstrer i pink fra forår til efterår , men det gør ikke producere jordbær pålideligt. Det er en hybrid kors fremstillet af en vild jordbær plante og en Potentil Potentilla plante .
Geum
Avens er generelt hårdføre i USDA Hårdførhed Zoner 5 til 7 .

Geums , kaldet Avens , er i Rosaceae familien og producere fem - petaled blomster. Disse er urteagtige stauder . "Fru J. Bradshaw " er 1 til 2 meter høj og producerer toppe af 1 1/4-inch-diameter rød -orange blomster i foråret. " Cherry Cordial " er 9 til 12 inches høj og blomstrer i rød fra midten til slutningen af ​​foråret. Geum coccineum " Cooky " er kun 6 til 12 inches høj og producerer orange blomster fra midspring til midsommer .
Potentilla
P. neumanniana " Nana " vokser til kun 6 inches tall.

Potentilla fruticosa , shrubby Potentil , er en løvfældende busk, der vokser til en højde på 2 til 4 meter og bredde på 3 til 5 meter . Den blomstrer fra slutningen af ​​foråret til det tidlige efterår med gule 1 1/2-inch-diameter blomster. " Flamenco " er en staude type Potentil , der vokser til en højde og bredde på 1 til 2 meter og producerer røde blomster i slutningen af ​​foråret. Potentilla nepalensis " Ron McBeath " er en bunddække typen Potentil der er 9 til 12 inches høj og 1 til 1 1/2 meter bred . Det producerer lyse rødlig-lyserød blomster med røde centre i hele foråret og sommeren . Disse sorter af Potentilla producerer alle fem petaled blomster.
Rubus
R. " Triple Crown " er en type af brombær med hvide blomster.

Brombær og hindbær er også i Rosaceae familien og generelt producere fem- petaled blomster. Rubus fruticosus " Chester" er en type brombær , der blomstrer i lyserød fra midten til slutningen af ​​foråret. Det producerer brombær , som normalt modner i juli. R. idaeus " Fallgold " er en hindbær plante, der blomstrer i hvide og producerer guldfarvede bær i slutningen af ​​foråret og igen i sensommeren til det tidlige efterår.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com