Guide til Organic Hydroponics
Økologisk havearbejde er en form for havearbejde , der bruger noget, men materialer, der er naturligt forekommende i alle faser af dyrkning . At have en organisk hydroponiske haven , er det vigtigt , at det næringsstof løsning bruges til at fodre planterne være fri for syntetiske kemikalier og tilsætningsstoffer af nogen art . I stedet skal der anvendes alternative metoder til at skabe den flydende vækstmedium for planterne . Økologisk kommercielle produkter er til rådighed, eller det næringsstof løsning kan være fremstillet af organisk gødning. Kommercielle Næringsstoffer
p Der er nogle fordele ved at bruge kommercielle økologisk hydroponiske næringsstoffer. De er praktiske , indeholder ofte alt planterne har brug for at vokse, er certificeret som økologisk og er nemme at blande med klare retninger. Ved korrekt fortynding , kommercielle organiske hydroponiske næringsstoffer er klar til at blive tilføjet til hydroponiske system og er velegnet til brug i alle hydroponiske systemer , medmindre andet er mærket .
Hjemmelavet Solution

En simpel organisk hydroponiske løsning kan være fremstillet af enhver form for vandopløselig , tør organisk gødning ved at kombinere 2 spsk. af gødningen med 1 spsk. Epsom salte i hver gallon vand . Da både gødning og Epsom salte er økologiske , vil den resulterende næringsstof løsning være organisk såvel . I områder, hvor vand fra hanen er yderst chlorerede, folk ofte vælger at lade vandet stå i en åben beholder i 24 timer for at give nogle af klor til at sprede.
Økologisk Kompost

Økologisk kompost kan bruges til at gøre en fremragende næringsstof løsning for hydroponiske systemer ved at skabe en væske kaldet kompost te. Dette er gjort ved at gennemvæde kompost i vand natten over. Vandet skal ender mørkebrun , men kan være lysere , afhængigt af typen af kompost anvendes. Alle kompost skal anstrengt fra vandet, før det bliver indført i hydroponiske system for at sikre, at det ikke tilstoppe nogen af ​​de hydroponiske komponenter.
Orm støbegods

orm støbegods er en anden måde at bruge komposteret materiale som grundlag for at tilvejebringe organiske næringsstoffer til hydroponiske system . Det er de små partikler efterladt når orme har spist deres vej gennem køkkenet eller haveaffald . De er en rig kilde til ernæring for planter, og kan gøres til en te -lignende additiv på samme måde som almindelig kompost. Den største ulempe ved denne type af næringsstof løsning er, at det er vanskeligt at måle mængden af næringsstoffer i vand og også vanskeligt at sige, om alle de nødvendige næringsstoffer er til stede. På trods af dette , hydroponiske planter har en tendens til at gøre godt, når ormen støbegods eller kompost anvendes som grundlag for flydende organisk gødning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com