Planter med lilla blade & en gul blomst
Brug forskelligt farvede planter er med til at tiltrække opmærksomhed til en have eller landskab . Typisk planter har blade i grønne nuancer , men mange arter af planter vokser løv i andre nuancer , herunder lilla. Valg af blomstrende planter med gule blomster tilføjer en illusion af en varm , lys følelse til haven eller landskabet. Adskillige sorter af planter udvikler lilla blade og gule blomster. Trout Lily

Trout Lily ( Erythronium americanum ) er en urteagtig blomstrende plante, der udvikler sig fra knolde . Denne native østlige canadiske fabrik er en sand lilje, da det hører til Liliaceae plante familie . Ørred liljer får deres navn fra den plettede udseende blade , der ligner en kildeørred . Dens kødfulde grønne blade har mange pletter og stænk af lilla. I det tidlige forår , ørred liljer blomstre med en ental gul blomst består af tre kronblade og tre bægerblade . Ørred liljer trives i fugtige , frugtbare skovområder og enge .
Kamæleon Spurge

Chameleon spurge ( Euphorbia dulcis " Chameleon ") er en urteagtige flerårig blomstrende plante . Dette Euphorbiaceae plante familiemedlem når højder fra 1 til 1-1/2 fødder med en tilsvarende spredning . Begyndende i maj små gule blomster udvikle sig på kamæleon spurge med prangende lilla dækblade og stængler. De aflange blade kamæleon spurge er en mørk lilla nuance, der skifter til bordeaux -lilla med alderen. I løbet af efteråret , løvet tager på en rød nuance. Chameleon spurge nyder fuld sol til halvskygge og moderat , godt afdrypning jord med tørre til medium fugt.
Albury Purple Tutan

Albury lilla tutan (Hypericum Androsaemum " Albury Purple" ) er en løvfældende busk endemisk til Eurasien. Denne staude busk har en afrundet formation , der vokser 12 til 18 inches årligt. Albury lilla tutan når højder på 1 - ½ til 3 meter med en tilsvarende spredning. Dens blade har en dyb lilla nuance med en oval til aflang form. Denne busk blomstrer med klynger af fem- petaled gule blomster juni til august . Albury lilla tutan lide sol til delvis skygge , men tåler ikke fuld skygge godt.
Aeonium Schwartzkopf

Aeonium " Schwartzkopf " ( Aeonium manriqueorum ) er en flerårig busket sukkulent plante. Et medlem af Crassulaceae plante familie , det vokser til en højde på 2 til 6 meter med en spredning på 1 til 2 meter . Aeonium Schwartzkopf danner lysegule blomster i slutningen af ​​foråret til begyndelsen af ​​sommeren . Dens blade har en chokolade lilla nuance. Aeonium Schwartzkopf er tolerante over for tørke og trives i fuld sol og gør en ideel beholder plante.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com