Colors of Fuchsia Planter
Fuchsia planter dyrkes for deres farverige , tropiske udseende blomster, der kan blomstre en masse , der tiltrækker bier, sommerfugle og kolibrier til din værftet. De fleste fuchsia planter er frost bud , og derfor i koldere klimaer er sæsonmæssigt dyrkes i ampler , containere eller som stueplanter , om der er flere mere hårdføre sorter, der kan bære let frost for landskabs brug. I varmere klimaer , kan fuchsia planter vokser året rundt med en udstilling af levende , iøjnefaldende blomster. Så attraktive som de fuchsia blomster er , kan løv fuchsia planter også tilføje farve og visuel interesse til dit miljø. Green Leafed

Med tusindvis af fuchsia plantesorter , farve, størrelse og udseende af blomsten erstatter vælge planten for dens farve løv. De fleste fuchsia planter har en komplementær midten til mørkegrøn blad farve, som accenter de spektakulære blomster. Knib off den nye grønne blad vækst på slutningen af ​​din fuchsia stilke for at fremme en fyldigere løv udseende til dit anlæg .
Lime Grøn Leafed
p Der er flere sorter af fuchsia planter, der har blade i lime grøn , nogle med variationer af lime grøn kombineret med slående farve. Farven på fuchsia løv accenter og sætter de lyse - farvede blomster bortset fra bladene. Fordi fuchsia planter trives i skygge og halvskygge , dyrkning af planter med den lettere , lysere lime -grønne løv kan give det udseende af at lysne et mørkt område af din værftet eller veranda. Fuchsia Genier er en lime -grøn bladede plante eller , for en spektakulær løv display , vokser oprejst fuchsia autumnale med gyldne grønne blade, der er blandet med orange og lilla.
Broget Leafed < br >

Broget bladede fuchsia planter tilføje en interessant visuel tekstur til anlægget som helhed , blanding løv og blomster. Bladene af en broget fuchsia indeholde en cremet hvid farve med dyb grøn. Der kan være en antydning af rose eller rød på bladet , som med Tom Vesten og Sun Ray fuchsia . Den hårdføre bush -typen fuchsia Variegata har afrundede blade, der er kantet i creme , som gør det mere frost bud kanonslag fuchsia .
Red bladede

Flere brogede -bladede fuchsia , og et par lime -grøn bladede, indeholde en rødme af rød , pink eller blomme i bladene , men en sand rødlig fuchsia blad sort er svært at komme med . Det Kiwi Sheen fuchsia er en treelike plante fra New Zealand med rosenrøde - rød løv og kanel -farvet bark, der blev indført i USA i 2009.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com