Må Barrel Cactus Behov Sygeplejerske Planter
? Sygeplejerske planter er planter i et økosystem, der giver husly til yngre , mindre , udvikle planter, der ikke kan beskytte sig selv fra miljømæssige elementer , når de er frøplanter. I ørkenen , sygeplejerske planter giver skygge for at udvikle tønde kaktus. Uden sygeplejersken anlæg, ville en tønde kaktus have en vanskelig tid at etablere sig i de barske forhold i ørkenen . Uden sygeplejerske planter , ville de unge tønde kaktus ikke være i stand til at tage fat i deres omgivelser . Barrel Cactus Planteskoleplanter

Barrel kaktus har store , men meget lavvandede rodsystemer , der skal beskyttes , indtil de er etableret. Unge tønde kaktus kan ikke overleve på egen hånd uden at etablere et rodsystem ; fuld eksponering for ørkensol hurtigt ville dræbe dem, før det sker. Unge kaktus rødder kræver en vis form for beskyttelse. Hvis du ønsker at dyrke tønde kaktus i din ørken haven, så prøv at parre de planter med en indfødt bursage busk .

Ironwood træer

Ironwood træer er en af ​​de få høje træer, der vokser i ørkenen . Ironwood findes kun i Sonoran Desert . Det er yderst værdifuld som en tønde kaktus sygeplejerske plante , da den beriger og køler jorden i dens skygge. Ifølge Pima County , Arizona, tilstedeværelsen af ​​Ironwood træ skaber en mikro- habitat ly unge saftige planter og vilde blomster fra direkte sollys, samt give lavere overfladetemperatur, mere organisk materiale fra deres nedbrydende nedfaldne blade og beskyttelse mod sulten ørken planteædere .
Bursage

Bursage er en ørken plante med en bredere vifte end ironwood . Bursage er en busk , hvis grene danner en overordnet krone , beskytte de unge planter nedenunder. Hvor større træer eller buske ikke er til stede, kan bursage være den dominerende sygeplejerske fabrik i sit område .
Growing Up

Når en tønde kaktus har etableret sin egen rodsystem det ikke længere kræver fugt eller skygge , at sygeplejersken anlægget giver. Større kaktus arter i sidste ende kan SAP næringsstoffer og vand fra sygeplejersken plante, får det til at fejle og dø, men tønde kaktus vokser ikke så stor en saguaro kaktus, for eksempel, og er i stand til at eksistere side om side med sin sygeplejerske anlæg. Tilsvarende som ung tønde kaktus i haven vokser op , kan de modstå mere eftermiddagssolen , end da de var unge .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com