DIY Flower Box Irrigation System
Et vandingssystem til en blomst boks kan redde planter fra dehydrering. Voksende blomster eller grøntsager i et vindue eller blomst boks er en mulighed for næsten alle. Selv hvis du har en lejlighed med en meget lille uden plads, kan du dyrke grønne planter i en blomst boks med lidt arbejde . Med stress og jag i en travl hverdag , kan vanding af disse kasser på en regelmæssig basis falde af i svinget . Et vandingsanlæg eliminerer behovet for hånd vanding. Trickle

Trickle kunstvanding er en metode, der indeholder en nedgravet slange og en langsom utæt proces . En lille slange er placeret langs længden af blomsten boksen under jorden. Slangen er fastgjort til en pumpe eller direkte vandkilde. Små huller i slangen tillade en lille mængde vand at sive ud , når kilden er i positionen " On" , vanding de dybereliggende områder af planterne. Disse systemer er kommercielt tilgængelige i haven og hjem forbedring centre . Du kan også oprette en hjemmelavet system, med lille slange og en vandpumpe .
Drip

Drypvanding for en blomst boks involverer områder, der modtager vand dråbe for dråbe fra en vandkilde. Rørsystemer, kører fra en vandhane eller vand stikkontakt , der er installeret til at opnå denne type blomst kasse vandingsanlæg. En almindelig vandslange , skåret til at passe området mellem en udendørs vandhane og kanten af ​​feltet , vil fungere, hvis vandhanen drejes til indstillingen laveste udgivelse.
Gravity Drip < br >

en mere primitiv system for kunstvanding for en blomst boks er et almindeligt drop . Dette system indebærer at placere en vandbeholder med en slange højere end blomst boks . Vand sættes til beholderen og bevæger sig langsomt gennem en lille slange til blomst boks . Styringen på dette system indebærer meget små huller i de linjer og tilsætning af vand til beholderen. Dette system kan sættes op til at samle regnvand i en uden for område , og derefter rør det langsomt til boksen.
Andre muligheder

et vandingsanlæg til en blomst boks gør ikke at involvere rør , slanger eller kommercielle vandkilder . Placering blomsten boksen under et tag eave eller rendestenen med en lille drop vil vande planten naturligt. En timer er installeret på en haveslange hoved skaber et vandingssystem , hvis den pegede i den rigtige retning . Gør furer eller små grøfter i blomsten boks vil lede vand fra en slange eller faldende regn gennem feltet for at vande alle planter . En almindelig vandflaske med minut huller boret ind i hætten kan placeres på hovedet i blomsten boksen for at give en langsom frigivelse af vand .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com