Sådan Weave Levende Bambus
Lucy bambus er ikke en ægte bambus på alle, men en art af Dracaena stedsegrønne buske, det Dracaena sanderiana . Lucky bambus er ofte givet som en gave i de asiatiske lande for at bringe fred og velstand til modtagerens hjem . Med stigende interesse i kinesisk Feng Shui og østlige filosofier er heldig bambus blevet en populær stueplante i vest. Lucky bambus er ofte vævet ind i indviklede spiraler, fletninger og figurer, og samtidig danne heldig bambus selv er ikke svært , det kan være en lang proces, der kræver patience.Things du har brug
stilke af heldige bambus
Glas vase
Små , rene klipper
Ensidig lyskilde ( en positionerbar bordlampe , for eksempel) eller lysne
Twist bånd eller snor
Vis Flere Instruktioner
1 < p > Placer stilke af heldige bambus i glasvase . Fyld med rent vand , og drop et par sten eller grus i bunden af vasen at støtte de stilke.
2

Opsæt og sigte den ensidige lys eller en lampe på den ene side af bambus . Dette vil medføre, bambus til at bøje sig og vokse i retning af lyset. Lad bambus til at forblive voksende mod lys for et par uger.
3

Saml de bøjede bambus stilke sammen og arrangere dem, så de bøjede stilke passer sammen i en behagelig måde . Forsigtigt sikkert med et twist slips eller et stykke snor .
4

Opsætning og sigte den ensidige lys eller lampe , så det skinner i en anden retning på den bundne bundt af bambus . Lad bambus til at forblive voksende mod lys for et par uger.
5

Saml og væve sammen bambus på det næste sving , og binder sammen forsigtigt med et twist slips eller snor.
6

Fortsæt med at flytte lyskilden , så bambus til at bøje sig og vokse , og fortsætte med at binde bambus , indtil du har et vævet mønster, der behager dig . Når du er færdig , skal du fjerne bånd eller snor og placere bambus på et bord eller en hylde , hvor den vil modtage regelmæssige omgivende lys eller sollys .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com