Sådan Harvest Lotus Root
Ligesom kartoffel, vokser en lotus plante fra knolde. Det er tæt forbundet med åkander , men rodsystem åkande er et rhizom , som er en horisontal underjordisk stængel , snarere end en knold . Mens åkander synes at flyde på overfladen af ​​en dam, lotus plante blomster over vandet - i nogle tilfælde så meget som 7 fod over en dam overflade. Lotus har været værdsat i Kina i årtusinder som en smuk blomst, fødekilde og medicin. Knoldene hvorfra lotus vokser ligne en banan i deres glathed, men kan så sært formet som en sød kartoffel . Ting du skal
Spade
Wading støvler
skulderfri holdt samling sæk myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sæt på vade støvler og slynge indsamling sæk over din skulder . Bring spade med dig, som du vade ind i den synlige lotus seng i din dam .
2

Ræk ned gennem vandet for at finde rødderne af lotus planter omkring dig . Nogle dele af roden vil være glat og smal, mens andre vil være hævet . De hævede dele er spiselige knolde.
3

Træk knoldene ud og sætte dem i din sæk . Brug spade til rent adskille knolde fra resten af roden , hvis du ikke kan trække dem op så let .
4 Skiver af lotus rod kan også bruges til dekorative og æstetiske formål .

Vask og tør knoldene før du forberede dem til at spise eller at genplante .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com