Må Shadows påvirke væksten af en plante
? Planter omfatter et stort antal af verdens levende væsener , med cirka 1,4 millioner arter i øjeblikket identificeret. Udover dyr og mineraler , grøntsager eller planter , der findes på alle kontinenter , og selv under havet. De forbruger kuldioxid og udskiller ilt , hvilket gør dem afgørende for den fortsatte eksistens af alle dyr , der ånder dette element. Forskellige typer af planter har brug for visse mængder af lys ; når tunge skygger blokere for lyset , lider sol -elskende planter. Hvorfor Planter har brug for lys

Lys er en af ​​de vigtige behov , at planter besidder. Uden tilstrækkelig lys , vil de ikke vokse til deres fulde potentiale , og vil ikke være sundt . Mange planter, såsom den fælles tomat , har brug for mange timers direkte sollys hver dag. Andre, såsom orkidéer , foretrækker lyse indirekte lys. Alle planter bruge lys til at producere fødevarer ved at konvertere kuldioxid og vand til sukker gennem fotosyntesen. Planter bruge to molekyler til at producere sukker , men disse molekyler skal først blive trykladning . Sollys får dette til at ske.

Low Light Planter

Når vi ser på planter, der er i stand til at vokse i dybt skraverede understory af en regnskov , ser vi kun bregner , alger og svampe, såsom champignon. Disse er de få planter, der kan overleve i skyggen af ​​store træer. De vokser uden meget lys og ville blive skadet , hvis lyset skulle blive intens. Hvis du ønsker at dyrke planter inde i dit mørke hjem eller i en stærkt nedtonet gård , nogle planter klarer sig godt i mørkere områder, herunder Dracaenas , philodendrons , Pothos , TI og slange plante .
Effekt af heavy Shadows

Når store træer , eller endda bygninger, støbt tung skygge på sol - elskende planter , de bliver ranglet , eller høj og ranglet , da de når frem til lyset. De er ude af stand til at producere den mad, de har brug for at overleve, fordi lyset er utilstrækkeligt. De kan miste deres blade og kan blive modtagelige for insekt eller sygdomsangreb på grund af deres svaghed. På den anden side vil en bregne eller anden svagt lys plante trives under de samme betingelser .
Hvad Planter har brug

Når planterne er tvunget til at vokse i miljøer med smog eller anden forurening , de lider . Jordbunden er afgørende for de fleste planter, fordi de tager vand og mineraler fra det. Vand er vigtigt for planter til at overleve , selv om nogle , såsom kaktus kan overleve med meget lidt. Rummet er den endelige miljømæssige behov af planter ; små planter har brug for mindre plads end store træer. Hvis et anlæg skal konkurrere om pladsen med ukrudt eller andre planter , vil det fortsat være lille eller forkrøblede og måske endda dø.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com