Sådan Hold Stedmoderblomster i en Pot Fra Drooping
Stedmoderblomster giver en plet af farve til enhver have . Disse mangeårige favoritter af mange gartnere blomstrer mest kraftigt i efteråret og det tidlige forår, men kan fortsætte med at blomst i sommervarmen og vinter chill. Stedmoderblomster variere i farve fra gul til rødbrun og hvid til lilla. Planterne vokse til omkring syv inches høj og fungerer godt som grænsekontrol accenter . Hvis du hellere vil holde dine stedmoderblomster på en gårdhave eller i en altankasse , vil de trives , når der dyrkes i containere. Efter et par skridt vil hjælpe med at holde dine potteplanter stedmoderblomster fra drooping.Things du har brug
Barkflis ( kompost eller bark støv)
Pot
Pottemuld
afbalanceret gødning myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Vand dine stedmoderblomster en gang om ugen , indtil jorden er fugtig. I varmt og tørt vejr, tjekke dine potter hver to dage . Hvis jorden føles tør , giver stedmoderblomster ekstra vand . Stedmoderblomster foretrækker fugtig, men ikke klæg , jord og vil gøre bedst, når vandes regelmæssigt . Tilføjelse af en en-tommer lag barkflis til dit pot , vil hjælpe jorden bevarer fugtigheden .
2

Flyt stedmoderblomst til et sted , der er delvis skygge fra eftermiddag solen i løbet af sommeren. Selv om de ikke vokser godt i fuld skygge , vil stedmoderblomster hænge hvis de udsættes for intens middagssolen. Hold syltet stedmoderblomster på et sted, der modtager fuld formiddag eller aften sol og dappled eftermiddagssol.
3

Kontroller stedmoderblomst at se om det er roden bundet . Fjern forsigtigt stedmoderblomst fra sin pot . Hvis tætte måtter af rødder er synlige langs siderne eller bunden af ​​jorden, er du nødt til at re -pot det. En masse af rødder forhindrer jorden i at kunne holde vand , der forårsager stedmoderblomst at hænge selv med regelmæssig vanding . Flyt din stedmoderblomst til en pot mindst to inches bredere end den, det tidligere var i.
4

re-pot stedmoderblomst med pottemuld i en plastik gryde , hvis det er i en terrakotta eller uglaserede ler pot. Lerpotter er porøse og tillade fugt at væge væk meget hurtigere end plastik potter. Fordi jorden ikke kan holde vand , når en stedmoderblomst wilts holdes i en terracotta pot især i varmt og tørt vejr .
5

Fjern fading blomster. Leaving visne blomster på en bestøvet stedmoderblomst vil signalere planten til at producere frø. Når planten går til frø , vil det hænge og dø tilbage . Knibning off døde blomster , signalerer planten at holde sig i live og fortsætte med at producere blomster.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com