Sådan Trim Crepe Myrtles Right Way
Crepe myrter opholde sig i mange hjem landskaber samt i kommercielle plantningslokaliteter . De er løvfældende træer , der har klynger af farvestrålende pink, lilla eller hvide blomster i foråret og sommeren. I efteråret og vinteren, blade og blomster falder væk for at afsløre en grå bark, der skaller til en orange farve. Beskæring crepe myrter indebærer grundlæggende vedligeholdelse for at fjerne syge og dårligt fungerende lemmer. Growers bør aldrig toppen træerne ved at afskære alle øvre limbs.Things du har brug
håndsakse
beskæringssav
Grensakse myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Tree - Form Crepe Myrtles < br >
1

Find alle tynde spirer , der udspringer fra bunden af ​​træet og jorden direkte nær bunden af ​​stammen og afskære dem flugter med jorden eller med stammen. Så beskære off yderligere spirer , der opstår ud af bagagerummet fra jorden op til bunden af baldakinen .
2

Undersøg toppen af stammen , hvor de lodrette lemmer dukke op, og finde nogen lemmer , der vokser indad eller krydser en anden gren . Beskær fra alle disse lemmer på toppen af stammen ved hjælp grensakse eller en håndsav .
3

Følg tips i alle de resterende lemmer tilbage mod stammen , indtil de er kun 1 /2 tommer i diameter. Skær alle lemmer fra på det tidspunkt , ved hjælp af grensakse eller håndsakse . Gøre cut 1/4 tomme over en side stilk for at skjule det.

Busk - Form Crepe Myrtles
4

Find en lodret stængler på crepe Myrtle busk, der er knækket eller forårsager skade på andre stammer ved at gnide mod dem. Trace stilkene tilbage til jorden, og afskære dem flugter med jorden ved hjælp håndsakse eller grensakse .
5

Undersøg, om bunden af ​​crepe Myrtle busk er for bred . At kontrollere spredningen af buske , trim off nogle af den ydre stilke på overfladen af ​​jorden ved hjælp af håndsakse . Skær nogle fra begge sider af busk , så det er ikke skæv.
6

Skær alle resterende stammer tilbage til enhver ønsket højde ved hjælp beskærersaks . Hvis du har en maksimal højde i tankerne til den busk , skæres stilkene tilbage mindst 2 meter kortere end højden , da beskæring fremmer hurtig vækst i foråret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com