Sådan Care for Camellia Debutante
Med store , lyserøde blomster , der vokser i overflod med mørkegrønt løv , Camellia debutantes er en favorit landskab plante for mange gartnere. Debutantes blomstrer tidligt og vokse op til 8 meter høj. Skønt den almindeligvis ses i de sydlige haver , kameliaer er hjemmehørende i Kina og Japan , og kan dyrkes i en række klimaer , hvis de får ordentlig care.Things du har brug
Water
Økologisk barkflis
bomuldsfrø måltid hoteltilbud Jute myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Plant Camellia debutantes i veldrænet , fugtig jord , der er lidt sure. Placer dit anlæg i et område med dappled eller filtreret morgensol.
2

Vandes regelmæssigt i løbet af den første vækstsæson for at sikre din Camellia etablerer et omfattende voksende system. Kameliaer som konsekvent fugtig , veldrænet jord , så kun vand så meget som jorden vil absorbere . Disse planter vil dø i stillestående vand .
3

Anvend organisk barkflis, som træflis , til en dybde på 2 til 3 inches omkring din Camellia , men undgå at lade det røre stammen . Dette vil hjælpe med at fastholde fugt og forbedre jordens struktur , som det nedbrydes .
4

Anvend en tør, syrlig gødning , såsom bomuldsfrø måltid , omkring afdrypningsbåndet efter blomstring , og vand til at presse det igennem barkflis sengetøj. Den bomuldsfrø vil nedbryde langsomt, mens vanding , som hjælper til at give en langsom fodring. Camellia debutantes foretrækker en pH-værdi på 6 til 6,5, og et nitrogenindhold på mellem 5 og 7 procent . Bomuldsfrø måltid er økologisk og har et nitrogenindhold , indhold af 6-3-1 , hvilket er ideelt kalium fosfor og . Den kvælstof inden det er ikke let tilgængelige for din plante til at bruge, så risikoen for kvælstof brænde reduceres.
5

Gentag fodring på omkring 6 til 8 uger. Ofte Camellia debutantes kun kræve en fodring i april.
6

Stop fodring godt før september for at give dit anlæg for at bruge op, hvad der er tilbage i jorden, før dvale . Når i dvale , vil det kræve en anden gødning til fodring, selvom befrugtende under hvilende perioder er ikke nødvendig. Når væksten stopper i vintermånederne, foder med et lavt kvælstof , høj fosfor gødning med et indhold udpegning af 2-10-10 eller lavere.
7.

Dæk med Jute eller ark, når temperaturerne forventes at falde eller når der forventes. frost
8

Prune i vinteren efter blomstringen. Beskæring er normalt ikke nødvendigt med disse planter , men hvis blomster vokser til en densitet , der forhindrer dem i at åbne helt , bør du beskære væk døde eller beskadigede træ.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com