Kan du overseed Med Fleur De Lawn
? Fleur de Lawn, en lav vedligeholdelse , tørke -resistent græsplæne dækning, kan etableres som en ny græsplæne eller overseeded på en eksisterende græsplæne i efteråret. Succes med fald eftersåning kræver omhyggelig forberedelse af plænen for at sikre frø kontakt med løs , fugtig jord til spiring. Den flerårig græs , der anvendes i Fleur de Lawn frøblanding er Lolium perenne , den bedste dværg rajgræs til efteråret eftersåning Bermuda græs plæner , ifølge The New Sunset Western Garden Book . Beskrivelse

Oprettet af Hobbs og Hopkins , Ltd, er baseret på forsøg forskningen på Oregon State University, Fleur de Lawn er en blanding af dværg flerårige græsser , kløver og lavt voksende , flerårige og årlige bredbladet bunddække planter. Den fremherskende græs i denne blanding , dværg rajgræs (Lolium perenne ) er en europæisk indfødt bunching græs, der vokser bedst i Middelhavet -type klimaer med kølige somre. Også inkluderet er O'Connor jordbær kløver ( Trifolium fragiferum ) og microclover ( Trifolium repens " Microclover "), som vokser godt med græsser. Medlemmer af bælgplanter familien , kløver løser kvælstof i jorden, fjerne eller reducere behovet for befrugtende din plæne. Flerårige løvtræer blomstrende planter i denne blanding er dværg røllike ( Achillea millefolium ) , engelsk daisy ( Bellis perennis ) og baby blå øjne ( Nemophila menziesii . ) Søde Alyssum ( Lobularia Maritima ) , en årlig Middelhavet indfødte, self- søer og reagerer godt på græsslåning . Fleur de Lawn planter vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5a gennem 10. .

Kendetegn

Et alternativ til høj-vedligeholdelse græstørv, Fleur de Lawn kræver slåning ca en gang om måneden for at opretholde en højde på 3 til 5 inches . Når vokset sammen , det være planter af Fleur de Lawn mix forblive grøn hele året. Primært udviklet til tørke-udsatte , kølige sommer steder, Fleur de Lawn er en urteagtig blanding af dybt rodfæstede græs og kløver med lavtvoksende eng blomster egnede til sol eller delvis skygge steder . På grund af det reducerede behov for klipning , vanding og gødskning, Fleur de Lawn er godt for miljøet .
Forberedelse

Begynd dine forberedelser til eftersåning din græsplæne i efteråret ved slåning din eksisterende græs tæt på jorden . Rake at fjerne det afklippede græs . Brug en vertikalskærer eller vertikalskærer til at skære igennem og kaste til overfladen enhver stråtag oprustning , der kan forhindre frø kommer i kontakt med jorden . På steder, hvor jorden er komprimeret på grund af jordbundsforhold eller høj trafik , kan du blive nødt til at lufte din jord. En jord perlator fjerner jord stik , lette fugtindtrængning og iltning af jorden. Vent efter regn at ilte din jord til at lette penetration.
Overudsåning

hjælp af en formel designet til græsplæner , gøde med organisk eller kemisk gødning af dit valg for at give din Fleur de Lawn en god start. Vent efter en regn , derefter sprede Fleur de Lawn frøblanding , anvendelse af den kurs anbefalet på pakken, med en dråbe eller roterende spreder til ensartet dækning . Vand din plæne , hvis det er nødvendigt , for at forhindre jorden tørrer ud, mens Fleur de Lawn planter spire og blive etableret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com