Montering af et Hanging Planter til en brandhærgede blok Fence
Mange værfter er omgivet af konkrete brandhærgede blok hegn. Mens de er fantastisk at give privatliv , er de ikke generelt attraktive. Tilføjelse hængende planter til din konkrete brandhærgede blok hegn er en måde at blødgøre sit udseende og lysne hele området. Men det er lidt mere kompliceret at vedhæfte plante bøjler til en konkret brandhærgede blok mur end en lavet af et blødere materiale . Murankre løse dette problem. At købe murankre , der vil være stærk nok, vejer hver plante og dividere vægten med antallet af forudsat skruehuller i hver plante hængende krog . Vælg murværk ankre, der hver især kan understøtter denne meget statisk shear belastning og er små nok til at passe gennem hullerne i dit anlæg bøjler. Ting du skal
Murankre
Plant hængende kit Salg Level hoteltilbud Farvestrålende kridt
Bor hoteltilbud Murværk boret
Rags
Skrue borehoved
Hammer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer planten bøjle mod væggen og arrangere det, indtil du er tilfreds med , hvor det er . Brug en plan for at sikre bøjlen er i lod og niveau. Tegn en prik i hver skrue hul i bunden af bøjlen ved hjælp af kridt , og træk bøjlen væk for at kontrollere du kan se mærkerne på de konkrete slagger blokke .
2

Kontrollér diameteren af Murankre og vedhæfte en muret borehoved med samme diameter til din boremaskine . Bor et hul på hver kridt mærke, der er en anelse dybere end længden af ​​ankre. Tør væk murværk støv fra overfladen af ​​væggen med en klud , når du er færdig med at bore.
3

Montér en muranker i hvert forberedt hul . Hammer ankre , indtil de flugter med den omgivende væg. Fjern murværk bit fra boret og vedlægge en skrue lidt egnet til skruerne , du bruger.
4

Placer planten bøjle mod væggen og line up skruehullerne med ankre. Bor en skrue i hvert anker . Slæbebåd forsigtigt ned på bøjlen for at sikre, at det er forsvarligt fastgjort , og derefter hænge dit anlæg .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com