Hvornår skal re-pot Orchid Planter
? Orkidé planter skal være re- pottet , når de vokser fra deres containere. Når vækstmedium , hvor de er plantet , er nedbrudt til det punkt, at det har en svampet konsistens og forbliver mættet i stedet for at dræne frit, orkidé skal være re- pottet med frisk medium . Må ikke re-pot din orkidé , mens den blomstrer . Fjern Old Pot

Put et par lag avispapir ned på et bord eller bænk . Placér hånden over toppen af ​​puljen med orkidé mellem fingrene . Vend potten på hovedet. Hold planten op højt nok, at det ikke rammer bordpladen . Slår i bunden og siderne af gryden med den anden hånd for at fordrive pottemuld og rødder. Sæt gryden højre side op på bordet eller bænk og skub en smør kniv rundt inde i puljen for at løsne mellemlang og rødder , hvis det ikke bryde fri nemt. Et par rødder kan være lettere beskadiget , men det vil ikke skade den orkidé. Vend det på hovedet og dunk det igen. Det skal glide ud .
Løsn og Clean Roots

Arbejde rødderne fra hinanden med fingrene og fjerne så meget af den gamle pottemuld medie som du kan. Rødderne behøver ikke at være nøgne . Lidt af det gamle medium tilbage på rødderne er OK.
Fjerne beskadigede Rødder

Fjern beskadigede eller døde rødder, der er lys brun og svampet med en tung skarp saks . Tør saksen med sprit og en klud før og efter brug for at kontrollere spredningen af ​​virussygdom .
Divide

Divider orkidé ved at skære gennem rhizomet med en skarp kniv , hvis der er mindst to nye leads eller vækster . Vær sikker på at sterilisere kniven med sprit på en klud før og efter brug.
Ny Pot

Bestem størrelsen af ​​den nye pulje baseret på den orkidé sats vækst. Brug en pot, der vil give mulighed for to år af væksten. Vask gamle potter med opvaskemiddel , skyl godt, så suge dem i 10 procent klor blegemiddel løsning i 30 minutter. Skyl gryden grundigt. Tillad genbruges lerpotter tørre i et par dage efter vask og sterilisering . Soak nye lerpotter i vand i fem minutter , inden en ny indstøbning planten.
Re - Pot

Fugt pottemuld med kogende vand. Lad det afkøle, derefter dræne vandet . Læg et lag knuste lerpotter eller skum peanuts i bunden af potten. Placer et lag skylles pottemuld på toppen af ​​stumper af lerkrukke eller peanuts . Sæt orkidé i puljen. Tilsæt pottemuld lidt ad gangen og tamp den godt ned omkring rødderne med dine hænder, når du hælder det i. Fyld potten med pottemuld , indtil det er i niveau med toppen af ​​rhizomet .

Recovery Time

Indsats orkidé sikkert for et par uger , indtil der er nok nye rodvækst til at støtte sig selv. Placer orkidé i et skyggefuldt sted og tåge anlægget og medium to gange hver dag . Flyt orkidé tilbage til sin oprindelige plads og genoptage normal vanding og gødskning efter ny rodvækst er blevet etableret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com