# >> Hus Have >  >> Plants, Flowers & Herbs >> orkideer >>
Hvordan at slippe af med myrer i en Blooming Orchid
Orkideer er lyse og farverige og bringe en elegant , sofistikeret luft til alle indendørs rum. Selv om de ikke er kendt for deres overvældende duft , de søde orkidé blomstrer , deres voksende fundamenter og vand kan alle tegne myrer i løbet af sommeren . Hvis du har myrer på en indendørs orkidé , bruge en mild organisk pesticid at slippe af med dem og derefter forhindre en anden invasion med en række husholdningsprodukter. Ting du skal
Økologisk pesticid
kanel
Baby pulver
Eddike Salg Black peber
Borax
Sprayflaske myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
< br > 1

Spray orkidé og dens blade med en organisk pesticid som neem olie eller Orange Guard . Dette dræber myrer på kontakt. Hvis du ikke ønsker at bruge pesticider , bland hvid eller æble cider eddike med vand i lige store mængder . Hæld blandingen i en sprayflaske og spray orkidé.
2

Drys blide ugiftige ant repellants såsom kanel , baby pulver, jorden sort peber eller borax omkring orkidé potten. Dette forhindrer en anden invasion.
3

Find myrerne ' punkt indgangen, i eller uden for huset , og brug din husstand produkt eller spray der. Dette forhindrer myrer i at komme ind i huset på dette sted . Genopbygge denne ansøgning en gang om måneden for at holde det frisk .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com