# >> Hus Have >  >> Plants, Flowers & Herbs >> orkideer >>
Sådan Grow Orchids i en bruser
Shower områder kan sommetider give miljøforholdene orkideer har brug for at trives og producere blomster . De fleste sorter af orkideer kræver lyse indirekte lys , moderat varme temperaturer og høj luftfugtighed. Hvis dit brusebad område har et vindue klippeafsats ved siden af ​​et matteret glas vindue , eller hvis du hænge din orkidé nær sådan et vindue , denne betingelse kan være gavnligt for en phalaenopsis , Dendrobium , Cattleya eller Cymbidium orkide . Du skal muligvis til at varme dit badeværelse om vinteren for at holde temperaturen en orkidé behov, og du ønsker at forhindre, at potning medium fra resterende konstant våd . Hvad du har brug
Pot med drænhul
Orchid bark
Gødning
Vis Flere Instruktioner
1

Forskning behovene i din specifikke orkidé sort. Nogle typer af orkideer kan tåle mere lys end andre, og nogle har ikke noget imod køligere temperaturer . Derefter evaluere de betingelser som lys og temperatur i din bruser . Match forhold i dit brusebad med behovene i den rigtige orkidé.
2

plante din orkidé i en gryde med en dræning hul og bruge en speciel bark formuleret for orkideer . Overvej at bruge en plastik gryde til at forhindre brud , hvis din orkidé skulle falde.
3

Placer dine potteplanter orkidé i nærheden af ​​et vindue, der gør det muligt at modtage lyse indirekte eller filtreret lys. Hvis dit vindue modtager direkte sol for selv en del af dagen , finde din orkidé langt nok fra vinduet for at undgå solskoldning.
4

Placere din orkidé i et sted, hvor det ikke vil fylde med vand hver gang du bruger bruser . Lidt spray er fint og fugtighed af daglige brusere vil gavne din orkide, men lade pottemuld bark til at tørre lidt før du vander det igen.
5.

styre temperaturen i din bruser baseret på din specifik orkidé behov.
6

gøde din orkidé hver anden uge , ved hjælp af en speciel orkidé plante fødevarer med en NPK -forhold på 30-10-10 . Følg produktets anvisninger for korrekt blanding og anvendelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com