Hvad Effekt lysstofrør skal jeg bruge for Planter
? Lysstofrør er en overkommelig kilde til lys, der kan bruges til planter og kimplanter . Watt er én faktor , men andre ting såsom varigheden af ​​lys periode og kvaliteten af ​​lyset fra fluorescents skal også tages i betragtning. Når gøres ordentligt , kan selv pærer med så lidt som 40 watt giver rigelig lys til mange typer af planter. Det er vigtigt at se på planternes behov udover pæren watt ved fastlæggelsen af ​​lys til at bruge. En standard stativ med to 40 -watt lysstofrør er som regel nok . Plant Krav

Når de er i naturligt sollys , er planter udsat for mange forskellige lys bølge farver. I den ene ende af spektret er rødt lys, mens den anden ende er blues. Selv naturligt sollys indeholder disse farver og flere får planterne ikke brug for en bred vifte af lysbølger for at vokse . Blade planter er i stand til at vokse , når det gives hovedsageligt blå lysbølger , som giver hvad de har brug for fotosyntese og vækst. Planter, blomst eller frugt , men skal også have lys fra den røde ende af spektret for at være i stand til at udføre disse funktioner .
Fluorescent Light Kvalitet

regelmæssig fluorescerende lys består næsten udelukkende af blå lysbølger . På grund af dette , det virker godt til at understøtte væksten af ​​grønne planter , og sådanne planter, der dyrkes med tilstrækkelig fluorescerende belysning vil være veludviklet , frodig og rig grøn farve . Blomstring eller frugtsætning planter af enhver slags , men vil kun vokse som blade planter , og vil aldrig være i stand til fuldt ud at udvikle på grund af mangel på røde lysbølger i standard lysstofrør.
Intensitet

Lysintensiteten er en vigtig overvejelse , når de planlægger belysning til planter. Intensitet kan opnås på flere måder. Den første måde er ved hjælp af meget lyse, høje watt pærer. Disse pærer er stærke nok til at give tilstrækkelig belysning for planterne , selv om de er monteret på loftet. Men intensiteten af ​​lyset falder hurtigt med afstanden , så mindre kraftige lygter skal placeres tættere på planterne. En enkelt eller dobbelt 40 - watt lysstofrør armatur kan give masser af lys til dyrkning blade planter , når de placeres omkring 6 inches over toppen af ​​planterne.
Varighed

En anden faktor, der skal overvejes , når du vælger det fluorescerende lys watt er at overveje varigheden af ​​belysningen periode . Forlader lysene på længere er en anden måde at give tilstrækkelig lys til planter. Løg , der giver mindre intens lys - dem med lavere watt - skal efterlades på omkring 16 timer om dagen for at give planterne lys nok . Løg af en højere watt behøver ikke at være på så mange timer om dagen for at give planterne med tilstrækkeligt lys .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com