Bivirkninger af Ginko Biloba
Ginkgo biloba er fremstillet af bladene af Ginkgo træet og blev første gang brugt tusinder af år siden af ​​kineserne som en plantelægemiddel støtte. Form

Ginkgo biloba blade ekstrakt fremstilles i tablet, kapsel eller flydende form. Ginkgo biloba kan også findes i te formular.
Medicinske anvendelser

Ginkgo biloba bruges til behandling af åndedrætssygdomme , træthed og ringen for ørerne . Det er også bruges til at forbedre hukommelsen , forebygge Alzheimers sygdom og behandle seksuel dysfunktion.

Side Effects

Ginkgo biloba kan ændre stofskiftet og interagere med andre receptpligtig medicin når det tages . Personer, der tager ginkgo biloba kan opleve kvalme, hovedpine , diarré, allergiske reaktioner og svimmelhed .
Advarsel

Ginkgo biloba kan øge risikoen for blødning, så folk, der tager receptpligtig blodfortyndende medicin eller have blødningsforstyrrelser bør ikke bruge ginkgo biloba . Ginkgo biloba bør heller ikke tages af personer, der har planer om at have kirurgi .
Fun Fact

Ginkgo blade indeholder to kemikalier, flavonoider og terpenoids , som har antioxidant egenskaber der kan hjælpe med at bekæmpe frie radikaler.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com