Herb Window Planter
Herb Window Planter
Window plantageejere er en nem og attraktiv måde at dyrke krydderurter og blomster. Mange urter er velegnede til container voksende, og et vindue plantageejer gør det nemt at lave mad med dine foretrukne urter. Uanset om det er en plantageejer på din vindueskarm eller en udenfor vinduet kasse, med nogle know -how og grundmaterialer kan du få friske krydderurter ved hånden. Plantageejere

Mens du kan finde mange typer af plantemaskiner til din urtehave , den vigtigste forskel er, om kassen vil gå ude eller inde . Altankasse plantageejere hænger uden for dit vindue og gøre et godt valg, hvis du har en smal vindueskarm eller ønsker at tilføje interesse for udsigten. Vindueskarmen plantageejere sidde på karmen og bør bruges, hvis du har screenet vinduer eller ikke kan nemt få adgang til en ekstern altankasse . Plantageejere kommer også i materialer fra plast til keramik og træ til flet. Plastic plantageejere vil ikke opsuge vand, du giver dine planter og er relativt lys, men ikke det bedste valg for miljøet . Keramik kan være tungt for en altankasse og trækker vand væk fra anlægget , men som en indendørs vindueskarm plantageejer kan være attraktive og robust .

De rette betingelser

Urter brug for sollys , næringsstoffer og vand, men ikke altid i de samme mængder. For de bedste resultater fra dit vindue plantageejer , skal du vælge en blanding af urter , der kan lide de samme eller lignende vilkår . Din plantageejer kommer ikke til at gøre godt, hvis give en urt nok vand betyder drukne de andre. I almindelighed, urter foretrækker løs jord , der giver god dræning. Gød en gang i starten af ​​sæsonen og derefter stoppe. For meget gødning og dine friske krydderurter vil ikke have meget smag.
Urt Selection

Nogle urter vokser særlig godt indendørs, såsom purløg , oregano, persille , rosmarin, basilikum , citronmelisse og timian. De har brug for relativt lidt lys, så et vindue , der får indirekte sollys i flere timer er fint. Timers direkte sollys kan dog være for meget for disse anlæg. Ved plantning i en container , overveje invasionsevne af de urter . Mønt, for eksempel, vil overtage hele plantageejer hvis ikke indeholdt .
Rigtige blanding

En god måde at tage højde for de forskellige behov i din urter og beskytte dem fra et andet er at anvende mindre beholdere inde såmaskinen . Nogle plantageejere har dividers , der kan monteres inde , som giver forskellige planter med forskellige miljøer. Du kan også bruge mindre potter gemt i større plantageejer , som giver dig mulighed for at skifte ud urter og bringe udbuds dem inde , når det bliver koldt. Uanset hvad, dækker toppen af ​​planterne med barkflis til at hjælpe fastholde fugt og for at forene udseendet af din plantageejer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com