Tulipanløg sorter
tulipanløg er klassificeret efter , når de blomstrer i foråret, såsom " meget tidligt ", " tidlig ", " midt i sæsonen " og " sent -blomstrende " tulipanløg . Inden for hver af disse fire klasser af tulipanløg er forskellige typer , der repræsenterer tusindvis af tulipanløg sorter. Nogle tulipan sorter er mere bredt tilgængelig , og derfor plantet oftere end andre. Red Emperor tulipaner

" Red Emperor " tulipan sort falder i kejser tulipan pære type og tidlige blomstring klassen. Red kejser producerer en af ​​de største tulipan blomster til rådighed på 12 - til 14-tommer stilke. Kejserens tulipaner er også kaldet " fosteriana " tulipaner. Lignende sorter med forskellige farver er "White kejser " og " Pink kejser ".
Chopin tulipaner

" Chopin " er en bred vifte af tidlig blomstrende tulipan der falder i tidligt blomstrende klasse. Chopin er en type tulipan kaldes " Greigii " tulipaner. Blomsterne af Chopin sorten har påpeget gul eller creme- farvede kronblade med nogle appelsin ydre kronblade . Bladene er stribet med Crimson. De vokser fra 8 til 12 inches høj og er en god tulipan at vokse i potter eller grænser.
Apeldoorn Tulip Variety

" Apeldoorn " tulipan sort falder i Darwin hybrid - type midt i sæsonen blomstrende tulipaner. Det naturalizes godt i områder, hvor tulipanløg naturligvis få den nødvendige mængde af kolde temperaturer er nødvendige for at blomstre. Det har en eventuel højde på 22 til 30 inches og dens store blomst er lys rød med gule højdepunkter.
Salg Pink Petticoat Tulip

"Pink Petticoat " tulipan sort falder under midten af ​​sæsonen blomstring klasse af tulipaner og er en " Triumph " tulipan type. Det modnes til en højde på 18 til 20 inches og har pastel pink kronblade . Den triumf tulipan vifte af tulipanløg producerer det bredeste udvalg af tulipan blomst farver .
Groenland Tulip

" Groenland " tulipan sort er fra slutningen af ​​blomstring klasse tulipaner og falder ind i den type tulipan kendt som " Viridiflora ". Hvert kronblad af groenland tulipan sorten er cremet lyserød eller violet og har en lys grøn stribe ned i midten . Det er et usædvanligt , men populære , forskellige tulipan pære og vokser til 16 inches høj .
Red Carpet Border Tulip

"Red Carpet Border " tulipan er en kort tulipan sort vokser til kun 8 inches høj . Det falder ind under klassifikationen er kendt som tidlig -blomstrende tulipaner og en type tulipan kendt som " kaufmanniana " eller åkande tulipaner. De røde , multipetaled blomster åbne fuldt ud i solen og minde nogle mennesker vand lilje blomster . Den røde løber grænse tulipan er en god tulipan til udplantning i grænser eller containere.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com