Hvorfor bliver mine Tomatoes Mushy
?

Homegrown friske tomater , for nogle, en af ​​de bedste ting at komme ud af sommeren. Mange gartnere se deres tomatplanter hele sommeren , venter på den dag, da den første tomat kan plukkes og spises . Men til tider kan det første bid bringe skuffelse stedet for glæde, når tomat har en grødet , blød konsistens i stedet for den forventede fast, saftigt smag. Dyrkningsteknikker , planter og over- vandkande alle konsekvenser en tomat .
Type anlæg
< p> Nogle sorter af tomater er bare naturligt mushier end andre. The New York Times bemærker, at flere og flere gartnere hælder mod gammeldags tomatplanter , der har tendens til at være blødere og blå mærker meget lettere. Tomater , herunder Jenny Lind og Mr. Eliason bruges til at være sværere at finde, fordi de ikke er i stand til at blive brugt kommercielt , men planterne gør et comeback , og hvis du fejlagtigt købe en af ​​disse, vil dine tomater være grødet. For at bekæmpe dette , så sørg for du kender egenskaberne for den type af tomat , du køber , før du planter den.
Voksende miljø
< p> tomatplante elsker varme og trives i varme omgivelser. Du bør ikke plante dine tomater indtil jordtemperaturen har nået 55-60 grader Fahrenheit og dine lufttemperaturer ikke falder under 60 grader. Hvis du planter dine tomater og så have en kuldeperiode , dække planterne med et ark , avis eller andet beskyttende element. Hvis dine tomater bliver for kold , kan indersiden bryde ned, hvilket resulterer i en grødet tomat .
Vanding
< p> Tomater , ligesom enhver plante , har brug for vand til at vokse , men for meget vand kan gøre tomaterne grødet , og for lidt vand kan forårsage tomaterne til at rådne. En god tommelfingerregel , ifølge Sådan Garden Guide hjemmeside, er at vande dine tomater , når den øverste centimeter af jorden er tør . Dette svarer normalt til 1 tomme vand en gang om ugen i løbet af sommeren . Vand dine planter om morgenen og vand rødderne , eller formalet , ikke planterne.
Tomat Opbevaring
< p> Når du har dyrket den perfekte tomat , kan du stadig ende op med en grødet resultat på grund af forkert opbevaring . Tomater som varme og bør ikke opbevares i køleskab , hvis det overhovedet er muligt. Den kolde kan forårsage en kemisk i tomat til at forsvinde , hvilket resulterer i en grødet tomat. Tomater opbevares bedst på køkkenbordet , i en kurv , med stilken opad .

Hus Have © have.989214.com