Hvorfor er hydroponiske Tomater Dying
? Hydroponics er en glimrende måde at dyrke planter, såsom salat, tomater og peberfrugter , men systemet er meget afhængig af alle dele af systemet opholder sig i balance. Planterne helt stole på den hydroponiske næringsstof løsning til alle deres behov . Hvis nogen del af systemet får ud af det passende område , vil planterne oplever vækst problemer , sygdom, misfarvning og død. Det er vigtigt at være opmærksom på de potentielle problemområder og til at afhjælpe problemer , så snart de ser ud til at minimere tab af planter. Lette

hydroponiske voksende systemer er typisk indendørs -systemer. Selv om dette er ikke altid tilfældet , hydroponics er normalt i et kontrolleret miljø , såsom et drivhus eller vokse værelse . Total kontrol resulterer i konsistente resultater , men problemer kan resultere i tab af alle planter . Tomat planter har brug for tilstrækkelig lys for at overleve. De har især brug for blå lysbølger til at understøtte fotosyntese og vækst løv. Hvis du holder din hydroponiske tomater i et miljø uden ordentlig belysning , vil de bliver syge og i sidste ende vil dø.

Temperatur

Tomater er et varmt vejr afgrøde og ikke klarer sig godt i kølige forhold . De foretrækker det 70 til 80 grader Fahrenheit interval i løbet af dagen og ikke lavere end 60 grader F natten til at vokse godt. De kan modstå højere temperaturer, men vil begynde at svigte, og dø , hvis de opbevares i længere tid i koldere forhold . Ikke alene bør du holde voksende rum eller drivhus ved disse temperaturer , men ifølge University of Arizona , bør du også holde hydroponiske løsning på de samme temperaturer.
Sygdom hoteltilbud

ikke så almindeligt som med planter dyrket i jord , kan hydroponiske tomater bukke under for forskellige sygdomme og insektangreb . En mangel på tilstrækkelig luftcirkulation kan være årsag til driftsstop . Da hydroponiske tomater typisk vokser meget tættere sammen end dem plantet i jorden , kan manglen på luftstrøm resultere i råd, mug og andre sygdomme spredes hurtigt, når de starter. Se efter tegn på rot lavt på de vigtigste stilk af anlægget, samt på rødderne. Kontroller bladene for tegn på insektangreb , mug og andre problemer. Trim blade eller tilføje fans til at eliminere problemer.
Næringsstoffer

Tomater skal modtage den rette næringsstoffer eller vil de ikke være i stand til at overleve . De skal have carbon, hydrogen, kobber, kobolt , oxygen , molybdæn, kalium, nitrogen, svovl , calcium , phosphor, magnesium, zink , jern, mangan , chlor og bor. Disse skal alle være til stede i de rette mængder for hver fase af tomatplante liv. Da planterne bruger mineraler i hydroponiske næringsstof løsning ved forskellige hastigheder , kan væsken blive mangel på et eller flere af disse vigtige næringsstoffer , hvilket resulterer i død af planterne. Det er vigtigt at erstatte den løsning, ofte for at undgå mineral mangler .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com