Sådan bruges Timian
Timian , en lille, lavtvoksende busket busk , har mange sorter med forskellige dufte, bladfarver og blomsterfarver . Standarden grøn -bladede , hvid -blomstrede timian traditionelt anvendes i madlavning har lægemidler , kulinariske , aromatiske, kosmetik og havearbejde applikationer. Instruktioner
1

Make timian i en infusion til behandling af injektioner i hals og bryst. For den bedste smag , brug citron timian . Stejl 2 tsk. af citron timian i 1 kop kogende vand eller lave en hel gryde med samme andel . Infusionen vil vare op til 24 timer i køleskabet . Du ønsker måske at belaste infusionen før drikker det.
2

Brug timian infusion som et middel for åndenød , overbelastede lunger, flatulens , hovedpine og hoste . Timian er undertiden bruges i kommercielle hostemedicin .
3

Tilføj timian til fransk og Cajun madlavning og tilføje kviste til salater , supper og chowders til en potent grøn smag . Det siges også at have en svag eftersmag lidt ligesom nelliker. Timian også går godt med de fleste kød , hvis det tilføjes i slutningen af ​​tilberedningen.
4

smide nogle timian i en urte bad til at bruge sine antiseptiske egenskaber . Timian indeholder carvacrol , som forbyder vækst af mikroorganismer .
5

Plant timian i enhver have at holde sig væk skadelige insekter som cabbageworms og whiteflies . Duften af ​​timian afskrækker disse insekter i at komme i nærheden af ​​anlægget.
6

Store timian med linned , fordi det giver din linned en dejlig urte lugt , at du nyder , men insekter had. Insekter vil ikke angribe din linned og du vil nyde den friske duft.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com