Sådan erstatte timian i en opskrift
Der er ingen direkte erstatning for timian . Men hvis du er madlavning en opskrift og indse , at du ikke har nogen af ​​de krydderier , er der nogle andre muligheder. Det hele afhænger af, hvad du madlavning . En opskrift kan betragtes som et forslag. Du starter med det og arbejde derfra . Tøv ikke med at eksperimentere og lave udskiftninger. Instruktioner
1

Stedfortræder oregano eller basilikum , hvis du laver en tomat - baserede opskrift. Det er en anderledes og stærkere smag , men ville fungere godt for frikadeller, farsbrød , pastaretter og meget mere.
2

Brug estragon i stedet for timian på kylling og fiskeretter.

3

Tilføj rosmarin til opskriften , hvis din lam eller svinekød opskrift opfordrer til timian og du er ude. Rosmarin og oregano fungerer også godt med kartoffel opskrifter.
4

Vid, at merian og persille er andre almindelige erstatninger for timian . Persille vil ikke tilføje meget smag , men vil give din parabol lidt farve .
5

Grab italienske krydderier , hvis du har det i din krydderihylde . Det faktisk indeholder timian , så det bør arbejde i din opskrift.
6

Udelader timian , hvis du ikke har det. Mange kokke tyder på, at du ikke engang forsøge at erstatte timian - . Bare springe det
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com