Hvordan at vælge den perfekte Variety of Thyme
Timian kom til kolonitidens Amerika med de tidlige bosættere , der skal bruges som et konserveringsmiddel og til medicinske formål , bemærker Oregon State University Extension Service . Du kan dyrke timian til at lave mad med eller som en lav vedligeholdelse , tørke -tolerante bunddække . Bunddækket thymes arbejde godt for lav -use veje. Selv om de ikke kan stå op til tung fod trafik , de frigive deres behagelig aroma når børstet . Mere end 400 sorter af timian findes i naturen , med snesevis rådighed som frø eller havecentre - så du kan finde en perfekt sort til dit formål. Instruktioner
Culinary timian
1

Vælg fransk timian for sin robuste smag, da det betragtes som den bedste timian for kulinariske anvendelser . Denne timian har en grå -grøn farve og aromatisk løv med lyserøde forårsblomster. Eller prøv engelsk timian , en anden klassisk madlavning sort og en favorit for mange kokke. Denne sort, meget hårdfør over for kulde, er fremragende til tørring.
2

Plant citron timian , udbredt til smag fisk , kylling eller olier , for at tilføje en Lemony punch og duft til retter. Dens stedsegrønne blade er broget grøn og gul .
3

Vælg appelsin balsam timian for at tilføje en usædvanlig citrus smag til supper og fjerkræ. En af de højere sorter på en meter høj , denne aromatiske sort smitter skødesløst ind i veje og over fælge potter.
Ground -Cover timian
4

fortrænge ukrudt med uldne timian , hvilke funktioner jordbehandlingsteknik , grå- blå blade , der spreder sig hurtigt i dårlig jord og kræver lidt vand for at trives når de er etableret . Dette bunddække trives trods omsorgssvigt.
5.

Udfyld områder mellem steppingstones og over veje med røde krybende timian eller mor timian . Den ruhåret , tætte vækst i denne hurtige slyngplante eksploderer med blomster grænsende til rød i farven.
6

Fyld mellemrummet mellem fliser med elvernes timian , et bunddække med smaragd grønne blade , der vokser så tæt sammen tekstur virker svampet . Tæppet -lignende anlæg , dækket med lyserøde blomster i foråret, vokser hurtigt.
7

Blend en lignende duft til citron timian og funktionen af ​​en hurtig bunddække med en Doone Valley timian . Ikke dyrkes til madlavning , dette bunddække med gul variegation til bladene spreder hurtigt og tager på en rødlig nuance i de koldere måneder af året .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com