Sådan Garden med timian
Timian er en urt , der let kan dyrkes i haven . Der er så mange sorter af timian , som du kan designe med det til at forbedre dit landskab. Timian er en multi-use urt, der kan dekorere din have, smag din mad og tilbyde en urtemedicin for forkølelser , allergier, svampeinfektioner og stress. Her er nogle oplysninger om, hvordan man have med timian . Instruktioner
1

BRUG timian en urtehave .

Timian er en nem at dyrke , lav profil plante, der er perfekt til urtehaven . Den vokser i en pæn bunke , så det vil passe med vildere ser planter i et naturligt stylet urtehave eller formelle restriktioner i en knude haven.
2

BRUG TIMIAN i blomsterhave .

Mange thymes vil dække sig selv med pink, lilla eller hvide blomster, så rigelig , at de er mere farverige end andre haven blomster!
3

BRUG TIMIAN i EN formel haven .

Fordi timian vokser i sådan en pæn formular , det gør en perfekt ramme til en formel haven .
4

BRUG tIMIAN SOM bunddække .

timian kan vokse fra 1/2 " ; 12 " høj (det laveste væsen T. minor og den højeste væsen T. vulgaris) . Det gør en ideel mat -lignende bunddække til at erstatte græsplæner , dække bakker og udfylde tomme pladser .
5

BRUG TIMIAN i potter.

På grund af sin lille størrelse og efterfølgende vane , timian gør en vidunderlig plante til at vokse i en dekorativ potte . Det er pynt og kan gøre en følgesvend plante til at udfylde bunden af ​​en højere voksende plante , eller kan give indretningen af ​​sin egen ved at spilde over kanterne af en beholder.
6

Forskellige former timian .
p Der er så mange smukke sorter af timian med forskellige farvede og tekstureret blade og mousserende blomster. Her er et udsnit : Hej

T.alba ( albus ) er lavt voksende og sprudlende med lyse hvide flowersT ' Annie Hall ' er en lilla- rød blomstrende form af den populære T. serpyllum cultivarT ' Bressingham Pink " . . ; er en lille- bladede klar lyserød blomstring form, der vil vokse til lave gravhøje i time.T. citrodorus hedder Citron Timian og er ofte brugt til at lindre muskelkramper . Det betyder lugter lemon.T . " Highland Cream " med hvide brogede kanter kun vokser omkring en tomme høj alligevel breder to meter bred , når glade. Det har lavendel flowers.T . elvernes eller mindre - det laveste voksende måtteformende timian kan være lige 1/2 " høj, men bredte sig til 18 " brede. Det vil dække sig med lavendel -pink blomster i spring.T . Langinosus er den langhårede -bladede timian . Denne timian har fuzzy grålige blade , der ser værdig patting.T . 'Pink chinz "er en anden prangende sort, der bliver dækket med lyse lyserøde blomster .
7.

Alle thymes er spiselige . Mest vokser godt i zoner fra 4 - . 11 ​​Most nyde mindst nogle fuld sol , men foretrækker nogle skygge i varm ørken sol. De er let tørke -tolerante og er ikke kræsen om jord. Med den lethed voksende, enorme dekorative alsidighed, og så mange anvendelsesmuligheder i hjemmet , bør ingen have være uden timian planter. For mere information om hvordan man dyrker haven timian , kan du tjekke under Ressourcer nedenfor for nyttige links.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com