Sådan forynge Timian
Timian planter har brug for hjælp i at se deres bedste. Forynge denne urt og holde det producerer en sund høst ved at lære at udføre den nødvendige vedligeholdelse . Timian kommer i mange varianter og gør godt både som en formel grænse og en robust tilføjelse til rock haver. Ting du skal
Skarpe beskæringssaks myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Bestem tilstanden af ​​din timian plante . En forsømt timian vil have masser af woody vækst og være meget uregerlig . Det vil bruge mest ekstreme beskæring . Ellers kan timian , der er bare at kigge lidt ude af form , eller som skal forberedes til vinteren være let beskæres .
2

Udfør hård beskæring på oversete planter efter den første frost i det sene efterår . Skær en tredjedel af træagtige stilke af anlægget ned til halvdelen af ​​deres størrelse. Gentag hvert år indtil spæde blade erstatte størstedelen af ​​de træagtige stilke.
3

Prune en timian plante normalt i sensommeren , når urt har blomstrede . Vælg en tredjedel af anlægget og klippe den tilbage med to tredjedele . Beskæring på denne måde forhindrer woody overvækst alligevel fastholder den voksende størrelse af anlægget.
4

forme en timian plante i foråret. Både opretstående og krybende timian kan blive meget vild leder uden forme . Beslut hvordan du vil have din timian til at se og derefter let forme med skarpe saks . Fortsæt hvert år indtil timian er blevet uddannet i den form, du ønsker.
5

Harvest timian hele foråret og sommeren. Ved hjælp af ny vækst holder planten den sundeste det kan være.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com