Sådan Plant Krybende Timian Seeds
Krybende timian fungerer som bunddække og serverer en kulinarisk formål. Krybende timian blade kan anvendes i krydrede madlavning, mens plantens blomstrer kan nydes som en prydplante tilføjelse til din urt eller blomsterhave. Plant krybende timian fra frø ved at starte i en have plantageejer . Efter en betydelig vækst , kan du genplante i jorden eller fortsætte med at vokse i beholderen. Ting du skal
Have plantageejer
Pottemuld myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fyld en have plantageejer med pottemuld .
2

Scatter krybende timian frø hen over overfladen af ​​såmaskinen , ca 1 cm fra hinanden. Tryk let på frøene at indlejre dem lidt i jorden.
Fotos 3

Vand frøene , rislende vand forsigtigt i de første vandingerne indtil frøplanter udvikle sig, så for ikke at vaske væk frøene.
4

Opbevar beholderen i fuld sol i løbet af tidlige stadier af vækst . I varmere klimaer , flytte til delvis skygge . Når planterne har etableret sig , fortsætter vanding når jorden føles tør at røre ved , og sørg for at lade beholderen afløb, så rødderne ikke sidde i vand og rådne. Tynde ud frøplanter , så de er 10 inches fra hinanden for at fremme en sund vækst.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com