Liste over Shade - tolerante planter
Shade ofte er en udfordring for gartnere trods et pusterum fra sommervarmen. Områder i skygge i landskabet kan gøres farverig og interessant med brug af en bred vifte af planter, der trives i områder med lav lys . Disse planter omfatter blomstrende stauder og enårige , blomstrende eller ikke- blomstrende buske og bunddække , der kan bruges under større planter og træer. Vellykket skygge havearbejde afhænger også af andre vækstbetingelser såsom jordfugtighed og temperatur. Aucuba

Aucuba ( Aucuba japonica ) er en stedsegrøn busk med en langsom vækstrate. Planten trives i områder med tæt skygge og vokser bedst i veldrænet , ændret fugtig jord med organisk stof. Aucuba vokser til en moden højde på 6 til 10 fod med en 4-til -6- mund spredning og en tæt, opretstående formular. Anlægget har 3-til -8- tommer lange , enkel , læderagtige blade og runde grønne stængler . Aucuba er tørke -tolerante og blomstrer med lilla blomster i løbet af efteråret . Blomsterne følges med små karminrøde frugt, der bliver på planterne indtil foråret.
Fælles Boxwood

Fælles buksbom ( Buxus sempervirens ) er en stedsegrøn busk , der trives i områder af skygge. Den langsomt voksende plante kan vokse til 15 til 20 meter i højden og er et populært valg for hække og privatlivets fred skærme . Fælles buksbom har en medium til fin tekstur og blomstrer med ubetydelige cremefarvede blomster i foråret. Den halv-tomme til 1 -tommer blade er blanke og lys grøn til gullig- grøn farve . Fælles buksbom er tørke -tolerante og let at transplantation . Planten foretrækker en fugtig , veldrænet jord og en pH-værdi på 6 eller derover .
Kleim Hardy Gardenia

Kleim Hardy gardenia ( Gardenia jasminoides ' Kleim s Hardy ' ) er en lavtvoksende stedsegrøn plante til skygge , der er populært bruges som et blomstrende bunddække . Planten vokser til en moden højde på omkring 3 meter med en ligelig fordeling og blomstrer med duftende , 2 -tommer blomster. Bladene er blanke og mørkegrønne . Kleim Hardy gardenia er en kold hårdfør udvalg af gardenia og trives i fugtig, veldrænet jord .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com