Den bedste Grass for sandjorde i Texas
Texas har en række jordtyper , og de bedste græsser for disse områder er dem, der kan tåle sandjord kombineret med de høje temperaturer i staten. Sandjord er også lav i fertilitet og derfor kræver større mængder af gødning i lysere doser , da tung fodring ikke er fordelagtigt for planter eller tørv vokser her . Texas Cooperative Extension anbefale en række af græsser velegnet til sandede Texas jorde. Centipede Grass

Centipede græs ( Eremochloa ophiuroides ) er en lav vedligeholdelse indfødte græs Kina og Sydøstasien , der trives i den sandede , sure jord af det sydøstlige USA , herunder Texas. Den grove tekstureret græs har krav lave gødning og spreder med krybende udløbere . Græsset har en gul grøn farve og en langsom vækst , der producerer en tæt græstørv . I Texas græsset bevarer sin farve hele året, men vil sandsynligvis blive beskadiget af hårde fryser. Græsset har en moderat grad af tolerance over for skygge og trives i områder med sol.
St. Augustine Grass

St. Augustine græs ( Stenotaphrum secundatum ) er en flerårig græs med en kraftig vækst vane . Græsset tilpasser sig et flertal i jordbunden og er blandt de primære græssorter , der anvendes i de sandede jorder i Gulf Coast i USA, herunder Texas , da det er en indfødt af sandede strandvolde og kyststrækninger. Græsset er tolerant over for høje temperaturer , men ikke tåle kulde og tørke . St. Augustine græs er også nævnt som carpetgrass eller crabgrass . Den grove struktur græsset gror med udløbere og er moderat tolerant af skygge.
Zoysiagrass

Zoysiagrass ( Zoysia japonica ) er en grov struktur , varm sæson græs indfødte i Sydøstasien, herunder Japan og Kina. Spadestik danner græs tilpasser godt til en række jordtyper , herunder de sandede , sur jord i Texas . Græsset er et populært plænegræs valg langs Atlanterhavskysten fra Florida til Connecticut og Gulf Coast, hele vejen til Texas. Zoysiagrass har et moderat niveau af tolerance over for skygge , når der dyrkes i de varmere områder og er også kaldet japansk græsplæne græs eller koreansk græsplæne græs . Græsset er ideelt til sandjord , da det har en lav tolerance for tung jord med utilstrækkelig dræning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com