Den bedste græsfrø til Georgien
Den bedste græsfrø til ethvert område, er den mest tilpasset de lokale vækstbetingelser . De forskellige lokale klimaer i hele staten Georgia betyder, at græsser, der vil klare sig godt i de køligere nordlige områder ikke kan tilpasse sig godt i den varme og fugtige syd . Græsser er stort set klassificeres som kølige sæson eller varme årstid græsser og en række sorter i både gruppe vokse godt i Georgien. Engsvingel

engsvingel ( Festuca arundinacea ) er nævnt som den mest populære græs i Georgien bjerge og øvre Piemonte områder ved University of Georgia Extension site. . Den kølige årstid græsset gror godt i solrige eller delvist skraverede områder . Engsvingel er lav i vedligeholdelse med en høj tolerance for varme og tørke . Græsset tilpasser sig sjældent græsslåning og moderate niveauer af trafik . Engsvingel bevarer sin farve under køligere vintre , men ikke er i stand til at modstå lave temperaturer. Den mørke grønne græs har en grov struktur og producerer græstørv af ensartet udseende .
Rajgræs

Almindelig rajgræs (Lolium perenne ) dyrkes som en cool sæson plænegræs hele Georgien, der ofte bruges som en midlertidig vinter dækning på nye græsplæner i processen med at få etableret. Græsset er godt tilpasset til kystområder med moderat vejr i løbet af hele året. Selvom græsset foretrækker at vokse i områder med fuld sol , tåler lidt skygge. Flerårig græs er den mest slid tolerante over for alle de seje sæson græsser og har en fin konsistens. Græsset tåler også lave temperaturer og tørke , og har et godt niveau af resistens over for sygdomme.
Zoysiagrass

Zoysiagrass ( Zoysia spp. ) Kommer i en bred vifte af sorter , er de fleste af som godt tilpasset til at vokse i hele staten Georgia som citeret af University of Georgia Extension site. Zoysia græs er en langsom etablering , varm sæson græs med få skadedyr relaterede problemer og et krav lavt vand . Denne lave vedligeholdelse græs tilpasser sig varme områder og har mørk grøn farve med en fin til medium konsistens. Zoysiagrass spreder med jordstængler og udløbere og går i dvale om vinteren. Græsset tåler tørke , tung trafik og nogle skygge .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com