Shade kærlige planter til Kentucky
Kentucky anlægsgartnere og gartnere har mange typer af vilde blomster , buske og træer , de kan bruge til skyggefulde pletter på deres jord. Ved hjælp af en art hjemmehørende i Kentucky giver masser af mening, da det viser, det kan leve i klimaet i regionen. Snarere end beskub fjerne disse skygge -elskende Kentucky planter fra deres vilde indstilling til transplantation , bør du tjekke de lokale planteskoler for deres tilgængelighed. Bladdernut

Kentucky er i den sydlige ende af intervallet af bladdernut ( Staphylea trifolia ), en lille løvfældende busk , der vokser i fuld skygge . Bladdernut , opkaldt efter formen af ​​papiragtige frø de prangende , hvide blomster afkaster , vokser til 15 fod . Du kan bruge bladdernut på steder udsat for vinden , alkaliske jord og våde områder . Arten er egnet til dyrkning i native plant haver , skygge haver og naturaliserede dele af dit areal , i henhold til Missouri Botanisk Have. Bladdernut i naturen vil udvikle sig i skove og ved vandløb , der danner krat ved at fremme ny vækst fra dens rodsystem .
Fe Wand

fe stav ( Chamaelirium luteum ) har andre navne såsom falsk enhjørning rod og djævelens bit, men fe tryllestav beskriver den aflange stængler og blomster af denne Kentucky flerårig urt . Planten vokser i Kentucky og andre østlige stater , i sur jord er forbundet med skov og krat . Trives i skyggen, kvindelige fairy wand planterne vokser til 4 meter , ca 1 1 /2 meter højere end hannerne. Piggene mandlige blomster er meget længere selv . Både mandlige og kvindelige blomster er hvide. Fe tryllestav er passende for de lyssky dele af wildflower haver.
Amerikanske Hornbeam

En underskov træ, der vil vokse i både sol og skygge , den amerikanske avnbøg ( Carpinus caroliniana ) ikke vokser meget høj, med de fleste modne prøver i 35 meters rækkevidde . Amerikansk avnbøg er et Kentucky indfødt plante , som du kan anvende på de skyggefulde dele af din ejendom som en græsplæne træ eller eksemplar træ . Den mørkegrønne løv vil vige for farver, herunder orange og gul i den kølige efteråret luften. Den grå bark er glat og måske træets bedste funktion , som bunden af ​​stammen har en riflet udseende. Arten får sin fælles navn fra horn -lignende polish du kan anvende til den meget hård , hårdt træ .

Black Cohosh

Insekter har lidt kærlighed for lugt givet ud fra den sorte cohosh ( Actaea racemosa ), og dermed plantens tilnavnet bugbane . Black Cohosh , en staude , der vokser i store dele af den østlige forenede Stater , herunder Bluegrass staten. Black Cohosh er en plante, du kan bruge i sig selv eller i grupper , hvilket placerer den i skyggen i sommerhus haver eller på steder langs Ejendommen grænser , der modtager lidt sol. Black Cohosh vil vokse til 8 fod på lejlighed , hvilket gør det nødvendigt at satse planten , så dens oprejst blomsterstilke ikke hænge. Sort cohosh blomstrer i juni og juli , fremstille rene spir små hvide blomster.

Hus Have © have.989214.com