Hvad Ukrudtsmidler fungerer bedst at dræbe Monkey Grass
? Monkey græs tilhører slægten Equisetum og er også benævnt " padderokker " og " scouringrush ". De forskellige arter af græsser i gruppen varierer på grund af stamceller tykkelse , højde og vegetativ vækst . Græsset producerer ikke blomster eller frø , men breder sig med sporer, der nemt gør deres vej , hvor de er mindst ønsket , såsom marker . Monkey græs er et fælles problem i grøfter og omkring vandhuller . En række af herbicider fungerer godt til at bekæmpe væksten af ​​abe græs. Clopyralid

Clopyralid er citeret af Purdue University Extension hjemmeside som værende blandt de bedste herbicider til bekæmpelse af abe græs. Clopyralid anvendes til effektiv kontrol af en række bredbladet ukrudt i græsplæner , herunder kløver, mælkebøtter og tidsel . Det herbicid er også almindeligt anvendt i landbrugsafgrøder , herunder korn og sælges under forskellige handelsnavne . Clopyralid er en syntetisk form af de naturligt forekommende plantehormoner kendt som " auxiner . " Det herbicid forårsager unormal vækst af målrettede ukrudt , hvilket fører til hæmmet vækst og eventuel død.
MCPA

MCPA er opført af Purdue University Extension hjemmeside som et effektivt herbicid for styring af abe græs. Herbicidet er en systemisk , post- emergent herbicid , der styrer flerårige og årlige ukrudt , herunder tidsel og dokker . MCPA er almindeligt anvendt til bekæmpelse af ukrudt såsom abe græs i en række afgrøder , herunder kartofler, ris , ærter og korn . MCPA anvendes ofte i kombination med andre herbicider til forbedret ydeevne . MCPA kombineres med clopyralid til brug på abe græs. MCPA har et lidt højere niveau af giftighed og kan potentielt forårsage alvorlig øjenirritation .
Glyphosat

Purdue University Extension citerer anvendelsen af ​​herbicider med den aktive ingrediens glyphosat gode valg for at modvirke væksten af ​​abe græs. Glyphosat er en generel anvendelse herbicid sælges under forskellige handelsnavne og er effektiv til bekæmpelse af græsser , urteagtige planter , dybt rodfæstet ukrudt , og endda nogle løvtræer , nåletræer og buske. Herbicidet er ikke helt effektive på alle træagtige planter og timing er en kritisk faktor for herbicidet at være effektiv på en række planter. Glyphosat påføres direkte på løvet , hvor det absorberes og derefter dispergeret i hele planten . Den kemiske hindrer produktionen af ​​aminosyrer i ukrudtet , der fører til eventuel død af planterne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com