Brown Biller på Fig Træer
Fig tree (Ficus carica L.) er en indfødt af Vestasien og er bredt fordelt over hele Middelhavet , trives i det tørre og varme klima i regionen. Figentræ vokser til en moden højde på 10 til 30 fod med en bred spredning , maskuline grene og dybt fligede , lysegrønne , 1 fod lang løv med behårede undersiden . Figentræer er modtagelige for en række sygdomme og skadedyrsangreb herunder en række af brune farvede biller. Fig Tree Leaf Beetle

figentræ blad bille ( Poneridia semipullata ) er en 10mm lang bille almindeligt forekommende på figentræer . Insektet har brune vinger og et brunt hoved og brystkasse med sorte pletter på thorax og ved basis af vingerne . Figentræet blad bille er en fælles skadedyr af figentræer vokser i Australien og forekommer også i andre figen voksende regioner. Billen skader løv figentræer med dens omfattende fodring.
Darkling Beetle

skyggebiller er opført som en bille skadedyr af figentræ ved University of California Extension . Billerne er solid brun eller en kedelig , blå- sort i farven og ikke har nogen farvestoffer på deres vinger eller andre områder. Nogle arter af skyggebiller har lidt større antenne tips. Billerne æder frugten af ​​figentræer og er mest aktive om natten. Insekterne er kun lejlighedsvis ses på jorden i dagtimerne. Skyggebiller smyger under snavs og klumper af jord. Kontrol omfatter at holde områder træet fri for ukrudt , nedfaldne blade og snavs.
Driedfruit og Sap Beetle

Driedfruit og SAP biller er 0,1 til 0,2 cm lang , brune eller sorte biller , der lejlighedsvis har lyse farvede pletter på vingerne. Insekterne har køller antenner og hvide larver med tan hoveder, tre par ben og hornlike strukturer på bagenden . Driedfruit biller er især skadeligt for modning bærfrugt , som de lever af frugt og transmittere fordærvelsesorganismer til frugten. Driedfruit og SAP bille skadedyrsangreb i frugt føre til frugt syrning og øger modtageligheden af frugten til andre alvorlige skadedyr , herunder eddike fluer. Kontrol omfatter fjernelse og destruktion af døde frugt , da billerne forblive fanget i frugten. Fig sorter med små øjne er mindre tilbøjelige til driedfruit og SAP biller.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com