Fig Træer i Florida
Fig tree blev indført i Florida i 1575 af den spanske opdagelsesrejsende. Citeres en række figentræ sorter som værende godt tilpasset til at vokse i Florida ved University of Florida Extension site. Figentræer vokser til 10, selv 30 meter høj med tykke , snoede grene og lys -grøn, stort, 1 - fod lange blade . Figentræer trives i varme og tempererede klimaer , hvilket gør dem velegnede til dyrkning i Florida. Alma

Alma figen er blandt de figen sorter gode til Florida, ifølge University of Florida Extension site. Træet er moderat tolerante over for kulde og frugten er meget sød med brun hud og tan pulp. Alma figen blev indført af Experiment Texas Agricultural Station i 1974. Den sene - sæsonen figentræ producerer en rigelig afgrøde. Den moderat kraftig træet begynder at producere frugt meget tidligt. Alma figentræ er meget følsom over for frost . Øjet af figner er godt forseglet med tyk harpiks, der afskrækker smitte fra posten af tørrede frugter biller.
Brown Tyrkiet

Brown kalkun figen er velegnet til vokser i Florida og anbefales til staten ved University of Florida Extension site. De figner er også nævnt som østlige brun kalkun , Harrison, Brunswick og Texas everbearing . Brown kalkun figentræ er den mest populære dyrkes i den sydøstlige USA og producerer en medium til stor frugt med en bronze hud og rav papirmasse . Den kraftige voksende træ er lille og hårdfør og producerer meget kraftige afgrøder , når godt beskæres . Brown kalkun figen er en indfødt af Provence.
Conadria

Conadria er citeret af University of Florida Extension websted som blandt figentræer der er godt for vokser i Florida. Conadria figentræ er kraftig i vækst , der producerer en frodig høst af grønne til gule figner , som er god til at spise frisk og er særligt begunstigede i tørret form . Sorten er den første kunstige , hybrid figen og har et jordbær rød papirmasse med en mild , sød smag. Conadria trives bedst i varme områder og har en tendens til at vokse for meget, når vandes regelmæssigt . Sorten blev produceret i 1956 i Riverside, Californien.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com