Skygge træer , der vokser hurtigt i San Antonio, Texas
Skygge træer er et dagligt syn i landskabet, og især mere vigtigt i stater som Texas , der er kendt for deres lange og varme somre. San Antonio ligger i det sydlige centrale Texas og har semitropical , solrigt vejr med klar himmel for 60 procent af året. Føderale undersøgelser af vejret sats i byen som den fjerde varmeste i USA , yderligere oprettelse behovet for skygge træer i San Antonio haver og landskaber. Texas A &M University Extension site lister en række skygge træer godt tilpasset til at vokse i San Antonio. Bald Cypress

Bald cypres ( Taxodium distichum var. Distichum ) er blandt de hurtigt voksende skygge træer anbefales til forskellige regioner i Texas herunder San Antonio. Træet er en indfødt af sumpe og floder i det østlige og centrale Texas og er populært bruges som en skygge træ på tværs af staten . Den skaldede cypres er kendt for sin evne til at trives i stillestående vand , hvor det udvikler outsticking knæ -lignende rødder for ilt . Træet vokser hurtigt, når korrekt befrugtet og vandede , at opnå en moden højde på 70 til 100 meter . Det langlivede træet vokser bedst i områder med fuld sol og er meget godt tolerante over for varme og sure jorde.
Chinquapin Oak

Chinquapin eg (Quercus muehlenbergii ) er ved Texas A &M University Extension som blandt de veltilpassede skygge træer citeret for dyrkning i San Antonio. Den mellemstore til store og mellemstore løvfældende træ vokser til en moden højde på 50 til 90 fod med en 20 - til 40-fods spredning og har et krav lavt vand . Den hurtige vækst af træet gør det til et godt valg for en skygge træ , der vil blive oprettet hurtigt. Chinquapin eg udvikler en åben, rund krone og vokser bedst i områder med fuld sol. Træet er meget tolerante over for varme og har tydelig , savtakket eg løv. Chinquapin eg er tolerant over for en række jordtyper og har få sygdom - eller skadedyr - relaterede emner.
Live Oak

Live Oak (Quercus virginiana ) er en hurtigt voksende og langlivet skygge træ godt tilpasset til dyrkning i San Antonio med sin overlegne niveau af varme tolerance, som citeret af Texas A &M University Extension. Træet vokser op til 50 meter høj med en spredning på op til 100 meter . Live Oak tilpasser sig en bred vifte af jordtyper , herunder dårlig jord og er godt tolerante over for tørke og en række jordens pH . Den lille, læderagtige, grå grønne blade er stedsegrønne i San Antonio og trives bedst i områder med fuld sol. Træet er også nævnt som Virginia levende eg og Encino .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com