Buske med Winter Color
Buske er en integreret del af haven og tjene en række forskellige formål . Buske er folkeligt bruges som fundament beplantninger , som model planter og skabe hække og privatlivets fred skærme . Den brede vifte af busk størrelser og farvevalg af løv og blomster gør det muligt at finde den helt rigtige busk til ethvert formål. Stedsegrønne buske og dem, der blomstrer i løbet af vinteren add stigende farve og tekstur til haver , når de fleste andre planter er gået i dvale i sæsonen. Du kan bruge en række forskellige buske til vinter farve. Vinter Daphne

vinterperioden Daphne (Daphne odora ) er en busk velegnet til at tilføje vinter farve til haven med sin evergreen løv og vinter blomstrende blomster . Vinterperioden Daphne er også kendt som duftende Daphne og opnår en 3 - til 4-fods moden højde med en 2 - til 4-fods spredning. Den busk vokser i et langsomt til moderat hastighed og blomstrer med lilla knopper og lyserøde blomster i løbet af vinteren og foråret. Den læderagtige, alternative blade er mørkegrønne og 1 ½ til 3 ½ inches lang . Plante busk i områder med sol til delvis skygge i et meget veldrænet , fugtig jord. Vinterperioden Daphne er hårdføre i USDA plante hårdførhed zoner 7 til 9 .
Polarisen Camellia

Polar is Camellia ( Camellia x ' Polar Ice' ) er en opretstående busk med en spredning af vækst og en fuld højde på 6 til 8 meter . Den stedsegrønne busk med læderagtige, mørkegrønne , alternativ løv giver farve til vinterlandskab og blomstrer med 3 - til 3 ½- tomme , hvide , duftende blomster fra efteråret og langt ind i vinteren. Polarisen Camellia er hårdfør i zone 6 til 9 og foretrækker at vokse i en veldrænet , fugtig jord. Placer busk i områder med lys skygge for optimal vækst .
Fælles Wintercreeper

Fælles wintercreeper ( Euonymus formue var. Radicans ) er en stedsegrøn busk hårdføre i . zone 5 til 9 fælles wintercreeper dyrkes for sin læderagtige, blanke , 1 ½ - til 2 -tommer- lange blade, der tilføjer et stænk af farve til vinterhaver . Den busk vokser til en fuld højde på omkring 5 meter , og er ofte brugt til hække med sin fine og medium tekstur. Plant fælles wintercreeper i områder, der modtager fuld sol eller delvis skygge for optimal vækst . Den busk tilpasser godt til en række jordtyper . Fælles wintercreeper udvikler en mounded , breder moden form .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com