Vil Solsikker Hold Deer fra at spise min have
? Deer er et alvorligt problem for gartnere i de fleste voksende zoner på tværs af USA . Disse dyr ofte forårsage alvorlig bladtab af træer, buske og blomster, skader, der kan blive fatal , hvis venstre ukorrigeret . Situationen er vanskelig at rette, som hegn og andre kontrolmetoder er dyre og har tendens til at være ineffektive. I stedet bør avlerne se til plante blomster og planter, der er uinteressante for hjorte . Solsikker , et fælles valg til haven , er ikke en ideel valg. Solsikker

Solsikker ( Helianthus annuus ) er en udbredt blomst i haven og i afskårne blomster industrien. Der er mere end to dusin sorter , som hver især vil producere en blomst med fed farve og ru grønne stængler . Disse planter er bedst , når det gives et godt drænende , næringsrig jord og flere timers sol om dagen. Selvom solsikker normalt hårdføre, er de undertiden spist af hjorte. Hvis du er bekymret for hjorte skader , der er bedre muligheder.
Buske

I stedet for solsikker , bør du kigge efter planter, der vil modstå hjorte skader. Der er mere end et dusin buske , der passer dette lovforslag , herunder Sommerfuglebusk ( Buddleia davidii ) . Disse planter er hurtige, hårdføre avlere der producerer lilla blomster og blanke grønne blade. Butterfly Bush gør bedst i zone 5 til 10 og foretrækker et område med delvis til fuld sol med godt afdrypning jord. Som navnet antyder , vil det tiltrække et stort antal sommerfugle. Yderligere valgmuligheder omfatter den fælles buksbom ( Buxus sempervirens ) , amerikansk kristtorn ( Ilex opaca ) arrowwood Viburnum ( Viburnum dentatum ) og bayberry ( Myrica pensylvanica ) .

Træer

i stedet for solsikker, som ofte vokse til at være 5 eller 6 meter i højden , kan du overveje at plante et lille træ . Der er næsten et dusin træsorter , der kan modstå rådyr , og de fleste af dem vil gøre sig godt i en bred vifte af voksende zoner. Den amerikanske kristtorn ( Ilex opaca ) kan dyrkes som en busk eller lille træ , og er ideel til at tilføje farve til en have året rundt . Det gør bedst i zone 5 og zone 6 og vil vokse til en maksimal højde på 30 meter . Yderligere valg omfatter papiret birk (Betula papyrifera ) , Colorado blå gran ( Picea pungens ) og den røde fyr ( Pinus resinosa ) .
Blomster
p Der er flere dusin blomst muligheder, der vil gøre godt mod rådyr . Blandt dem er den begonia ( Begonia pendula ) , en plante , der producerer store, dristigt farvede blomster i gul, orange , pink, hvid og rød. Begonier nå en maksimal højde på 15 inches og er ideelle til plantning langs grænserne, i altankasser og i containere. Andre valgmuligheder omfatter figen Ranunkel ( Ranunculus ficaria ) , englens trompet ( Brugmansia ) , løvemund ( Antirrhinum majus ), og glem -mig- ikke ( Myosotis sylvatica ), som alle er hjorte -resistente. Hvis du ønsker at dyrke blomster fra løg , overveje efteråret krokus ( Colchicum ) , vintergækker ( Galanthus nivalis ) og påskeliljer ( Narcissus ) .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com