Hvad er kendetegnene for en Floribunda Rose
?

Det latinske ord " floribunda " betyder " mange- blomstring " , og det perfekt beskriver den enestående egenskab af denne klasse af roser. Floribunda roser er populære, fordi de blomstrer hele sæsonen , har de attraktive vækst , og de er nemme at dyrke . Mest rosenhaver omfatter floribunda roser.
Flowers
< p> floribunda roser har blomster formet som te roser , selvom hver enkelt blomst er ofte noget mindre . De har som regel blomst i klynger , så de gør en vidunderlig visning i haven. De fleste sorter blomst kraftigt i begyndelsen af ​​sommeren , så producerer nogle blomster hele vækstsæsonen , hvilket gør dem særdeles nyttige i haven. De har alle farverne af hybrid te roser, og mange Floribundas er parfumeret .
Vækst Habit
< p> Typisk floribunda roser er små , ​​opretstående, buskede buske. De fleste vokser mellem 18 inches og 3 1/2 meter høj , med cirka samme bredde . Buske har blanke , grønne blade og er attraktive selv når de ikke er i blomst . Et par klatring sorter er også tilgængelige. Små sorter er ofte dyrkes i potter . Større sorter dyrkes i senge , som kantning planter, og som hække .
Dyrkningsvilkårene Salg

Floribundas foretrækker generelt god sol og veldrænet havejord . Et par sorter vil blomstre i delvis skygge . Nogle sorter tåler dårlig jord eller temmelig tørre forhold. De fleste af disse roser har brug for nogle vinter beskyttelse i koldt klima og drage fordel af den årlige beskæring og regelmæssig deadheading . Som en gruppe , floribunda roser er forholdsvis modstandsdygtig over for skadedyr og sygdomme , der gør hybrid te roser vanskeligt at dyrke .
Historie
< p> floribunda Rose var udviklet som en mellemting mellem hybrid te roser og polyanthas roser. Growers forsøgte at få en busk, der ville have de elegante blomster af en hybrid te og gentagelsen blomstring polyanthas . Den første navngivne kultivar Gruss en Aachen, blev udviklet i 1909 og er stadig tilgængelig kommercielt i dag . Udtrykket " floribunda " blev udviklet i 1930 og anvendes på hele klassen af roser . I dag er Iceberg er den mest populære floribunda steg , og det er tilgængeligt som en busk og som en klatrerose .

Hus Have © have.989214.com