Er Knock Out Rose Radrazz Have Fall Color
?

nemme at passe og overdådigt frit blomstrende , Knock Out roser trives i det meste af USA . De kommer i mange forskellige farver fra lys rød til lyserød til solgul . Den Knock Out rose Radrazz har røde blomster fra forår til frost , men det giver mere end blot smukke blomster.
Radrazz Knock Out Rose
< p> markedsført i USA som den oprindelige Knock Out rose, var Radrazz opdrættet i 1999 af rosarian Bill Radner og introduceret til amerikanske gartnere i 2000. sygdomsresistente og selvrensende , Radrazz har små klynger af kirsebær røde blomster , båret i gentagne bølger hele sommeren og efteråret . Planten bliver 3 til 4 meter alle og brede , men hvis ubeskårne eller dyrkes i områder med meget lang vækstsæson , anlægget kan nå op til 6 meter . Ligesom alle Knock Out roser, Radrazz gør bedst i seks til otte timer af direkte sollys dagligt, men kan tåle lidt lys skygge , især om eftermiddagen . Radrazz er hårdfør i US Department of Agriculture plantning zoner 5 til 11.
Sommer Løv
< p> Radrazz har ren , frisk udseende løv , med stor modstandsdygtighed mod sort plet sygdom . Sommer løv farve er en stærk mørkegrøn der sætter ud de røde blomster. Bladene er sjældent generet med insekter og ikke falder , det er løv i varmt vejr eller tørke , som gør mange andre roser.
Fall Foliage
< p> I efteråret, løv på Radrazz vender dyb bordeaux -lilla . Farven bliver mere udtalt som nattemperaturer få køligere. Den lilla farve er mere intens i planter , der dyrkes i fuld sol og i mindre grad i de placeres i delvis skygge . Radrazz løv vil falde rent fra anlægget efter den første hårde frost . Som med alle roserne , det er godt havearbejde praksis at rydde op faldt kronblade og blade i efteråret.
En ekstra bonus
< p> Ud over den dejlige lilla efterårsløv , Radrazz former lyse orangerøde frø hoveder , kaldet hyben , hvor den sidste af efteråret blomstrer falme . Hyben kan blive siddende på planten for vinteren interesse , der indgår i vinterforanstaltninger eller bruges til at lave gelé , hvis anlægget ikke er blevet sprøjtet med kemikalier .

Hus Have © have.989214.com