Hvorfor bliver mine Palm Tree bund Blade Turning Brown
Hvorfor bliver mine Palm Tree bund Blade Turning Brown
?

Palm træer er indfødte i tropiske og subtropiske områder , og trives i varmt og fugtigt vejr. Træerne har fanlike eller flagrende , store blade , der er grupperet på toppen af ​​glat eller tekstureret kufferter . Palmer er modtagelige for en række sygdomme .
Identifikation
< p> Fusarium visnesyge er en svampesygdom palmer forårsaget af Fusarium oxysporum . Adskillige arter af svampe påvirke forskellige palmer . Fusarium visnesyge er en vaskulær sygdom, der forårsager nedvisning på håndflade løv .
Symptomer
< p> Fusarium visnesyge infektion er kendetegnet ved gradvis bruning og gulfarvning af blade ud fra de nederste blade . Som sygdommen skrider frem, bruning strækker sig til midten og øvre del af baldakinen . Den misfarvede blade falder ikke ud, men forbliver på træet. Berørte træer normalt dør inden for et par måneder af infektionen.
Ledelse
< p> Fusarium visnesyge har ingen kur , ifølge University of California Extension. Det bedste management strategi er at købe træer fra pålidelige kilder. Må ikke over vandtræer og undgå plantning i tunge, dårligt drænet jord .

Hus Have © have.989214.com