Hvor meget lys Er wheatgrass brug for
? Wheatgrass er de små , ​​unge træer , der spirer fra hvedekerner . Disse unge spirer har indholdsrige ernæringsmæssige og er meget udbredt i deres friske formular som bønnespirer . Hvedegræs juice er også brugt af folk som et hjem afhjælpe for en række lidelser , og er også en ingrediens i babymad. Det er nemt at dyrke wheatgrass derhjemme. Græsset kræver en vis grad af lys til at trives godt. Light

wheatgrass kræver varierende mængder af lys i de forskellige stadier af vækst . På det tidspunkt, hvor frøene er netop plantet , skal du placere i en varm plet i skarpt lys , men ikke i direkte sollys. Så snart der er indledende spiring , som regel tager en til to dage i korn , der er blevet gennemblødt natten , flytte græsset i direkte sol. Vand regelmæssigt for at holde den voksende medium fugtig. Hvis vokser indendørs, placere spirede wheatgrass under fuld spektrum plante lys for optimal vækst . Wheatgrass frø spirer ved temperaturer på 70 til 80 F.
Plantning

Start med spiring hvede ved at placere frøene i en krukke fyldt med vand. Blød natten over og derefter dræne vandet . Fyld en lavvandet bakke med jord og sprede frøene. Dæk med et tyndt lag af jord. Sørg for, at frø rører hinanden . Hold jorden fugtes hele vækstfasen . Placer i indirekte lys, indtil spiring og derefter flytte til direkte sol.
Høst

Under optimale vækstbetingelser og temperatur , wheatgrass vokser 7 til 10 inches høj i en uge til 12 dage. Wheatgrass vokser i køligere temperatur tager lidt længere tid at modne , mens i varmt vejr det kan vokse til 10 inches i så lidt som fem dage. At høste , skæres græsset meget tæt på jordens overflade, da den største koncentration af næringsstoffer er nær rodzonen. Må ikke vaskes indtil den er klar til at bruge, fordi vand fremskynder nedbrydning . Wheatgrass juice begynder at gå dårligt i en halv time og er bedst anvendes straks.
Næringsværdi

Hvedegræs betragtes som en grøn super -food, citerer Charlene Sherman i "The bedste af alle verdener ". Koncentrationen af de hundredvis af enzymer i hvedegræs at støtte fordøjelsen er mere end i nogen anden fødevare . Hvedegræs indeholder mere end 90 vitaminer og mineraler og alle de spormineraler . Det har ingen kolesterol, er en rig kilde til komplette proteiner og er blandt de bedst kendte kilder til fibre og antioxidanter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com