Spiring for Oregano

Oregano er en flavorful, bladgrøntsager grønne urt ofte bruges i supper , saucer og kødretter. Dette anlæg er let at dyrke i hjemmet haven , da det er relativt lav vedligeholdelse og vokser lige godt i jorden eller i containere. Oregano dyrkes fra frø , men i modsætning til andre frø , disse kræver særlig omsorg og betingelser med henblik på korrekt at spire.
Voksende Mix

Oregano frø har brug for en let, veldrænet jord mix til effektivt at spire. Brug en let jord og arbejde masser af sphagnum og perlite i blandingen for at gøre det ekstra fugtig , veldrænet og frugtbar . Jorden skal være let sur og fugtet før frøene sås . Må ikke over- fugte jord gør det klæg eller mudret .
Temperatur og Light

Light er unødvendigt for oregano frø til at spire, men sollys eller vokse lys er ofte nødvendigt at give varme oregano frø har brug for at trives . Jordtemperatur skal være varm, mindst 70 F, for at frøene begynde spiringsprocessen . En solrig vindue ofte giver det ideelle sted at begynde for oregano frø , men en metalhalogen vokse lys producerer lys og varme ideelt til dyrkning bladgrøntsager grønne oregano planter.
Fugt

Efter at drysse oregano frø til din voksende mix, de skal være let vandes. Efter den første vanding, bør frø vandes dagligt eller ofte nok til at holde dem jævnt fugtig . Jord bør aldrig vokse meget våd , eller frøene kan rådne før spiring eller undlader at spire ordentligt. Hold luftfugtighed høj under spiringen periode. 85 procent fugtighed er ideel til oregano frø.
Time

Vær tålmodig , når voksende oregano frø. Lad dine frø syv til 14 dage til at spire under ideelle betingelser . Husk, at selv under ideelle betingelser , efter at syv til 14 -dages periode er op kun tre fjerdedele af de frø, du har plantet ofte spire. Hold øje med dine frø og passe dem ordentligt under spiring periode for at øge dine chancer for en vellykket oregano spiring .

Hus Have © have.989214.com