Italiensk Oregano Vokser Hvor Big
?

italiensk oregano er den fælles betegnelse for en krydsning mellem oregano og merian , Origanum x majoricum . Det kan også kaldes hårdfør merian , da oregano herkomst gaver kulde tolerance til afkommet. Det er en duftende og flavorful kulinarisk urt dyrkes udendørs så langt nordpå som USDA Plant Hårdførhed Zone 7.
Højde og Spread
< p> Italiensk oregano vokser 15 til 18 inches høj og generelt 18 inches lang , hvis det har rummet at sprede sig. Den vokser langsomt , dog, og kan ikke nå sit endelige størrelse i mange sæsoner .
Salg Faktorer

Kort vækstsæsoner i de nordlige klimaer forlænge den tid, det tager for italiensk oregano at nå sit fuld størrelse . Frys skade på de øvre dele kan tvinge italiensk oregano til at vokse nye woody stilke fra jorden op , igen at forsinke den tid det tager for italiensk oregano at nå sin fulde størrelse . Hinanden følgende vintre med denne grad af skade kan holde italiensk oregano lille.
Fordele
< p> Den relativt lille størrelse af italiensk oregano gør det til en god plante for en høj kant . Det er imidlertid ikke så kort, at den ikke kan have tæppe eller meget lavt voksende enårige eller flerårige planter , der vokser i det foran. I en urtehave , den skarpe aroma lav til jorden holde beskedne antal skadedyr væk fra de lavere , beskyttede dele af nærliggende anlæg.
Salg Overvejelser Salg

Da italiensk oregano vokser langsomt en række større årlige urter eller blomster kan plantes foran det år efter år. Når den når sin fulde størrelse , flerårige urter eller urteagtige blomstrende planter 12 inches høj eller kortere plantet foran den italienske oregano vil ikke længere skjule det.

Hus Have © have.989214.com