Sådan Cut Dill Weed

Hver del af dild anlægget tjener en kulinarisk formål. Bladene giver en frisk eller tørret urt til supper , salater og dips. Frøene giver et krydderi og blomsterne er undertiden bruges til at give smag pickles. Disse årlige planter tage seks uger til blomst , men blade kan høstes tidligere. Skæring anlægget på det rigtige tidspunkt sikrer en frodig høst , og kan gøre det muligt for dig at nyde blade og blomster eller frø fra de samme planter .
Hvad du har brug
Shears
Papirpose
Salg Instruktioner
1

Klip blade fra dild planter brug for, når de planter er omkring 6 inches høj og har flere blade. Skær blad stængler flugter med hovedstammen at fjerne. Fjern ikke mere end halvdelen af ​​bladene på et enkelt trimning , så planten kan fortsætte med at producere.
2 < p> Stop høst blade når dild sender op blomsterknopper. Bladene udvikle en bitter smag , når planten sætter knopper.
3 < p> Skær blomsterhovederne til brug, når de små blomster åbner fuldt ud og vise deres gule farve . Efterlad nogle blomsterhoveder på planten , hvis du vil også vokse dild til frøavl .
4 < p> Skær ned hele planten efter blomsterne visner , men før frø hoveder slå helt brun. Hænge dild blomsterhoveder på hovedet i en papirpose for en til to uger , eller indtil frøene bliver brune og falder af blomsten hovedet og ind i posen .

Hus Have © have.989214.com