Hvad gør man med blomster i Oregano

De fleste urter avlere ved, at oregano blade har den stærkeste og mest ønskelige smag før blomsterne blomstre. Anlægget er brugt op , indtil den første knopper form. Men blomsterne er anvendelige i madlavning og har dekorative værdi til hjemmet og haven.
Spiselige
< p> The University of Kentucky Cooperative Extension noter, oregano blomster spiselige anvendes i vegetabilske retter og pizzaer bus også som en dekorative salat topping. Oregano blade har en meget stærk smag , men smagen af blomsterne er mere sart . Olier infunderes med oregano blomster er dekorative samt velsmagende . Sampling blomsterne , før du bruger dem giver en bedre idé om , hvor meget der skal bruges i hver skål.
Garden Bruger
< p> Den lille , pink eller hvide blomster, der vokser på enderne af oregano stængler tilføje farve til urtehaven . De tiltrækker bestøvere , såsom sommerfugle og bier . Honningbier , hyppige oregano blomster kan endda producere honning med en mild oregano - blomstre smag.
Håndværk
< p> Tør de blomstrende toppe af oregano og dens tætte fætter til brug i håndværk projekter. Hæng dem i et godt ventileret , mørkt område og indtil grundigt tørret. Mens de er hængende , kan rummet får en lys oregano potpourri duft .
Overvejelser Salg

Efter oregano blomstrer , kan det producere frø . Det er imidlertid vanskeligt at dyrke fra frø oregano og kan ikke vokse rigtigt med moderplanten . Frøene behøver ikke blive gemt. Oregano er ofte formeret fra stiklinger , der er truffet, mens den oregano blomstrer . Fjern blomstre før de skærende rødder, da de blomstrer kræver en masse energi.

Hus Have © have.989214.com