Er Cactus Soil God til Lavender
?

Lavendel er en duftende , blomstrende urt hjemmehørende i de stenede skråninger og bakker i Middelhavet. Den golde , stenede jord var en god pasform til lavendel lavvandede rødder. Anlægget er tilpasset tørke betingelser iboende i disse jorde . Salg Lavender Jord Krav
< p> Lavender behov jord, afløb meget hurtigt og ikke holde fugt tæt til rødderne i en lang periode . Tætte smuds , såsom ler , eller har et højt fint organisk materiale , såsom slam , indføre fungale root rot sygdomme der dræber lavendel anlægget. Men hvis jorden forbliver tørre for længe, ​​vil det ikke Recove .
Cactus jordbundsforhold

Cactus jordblandinger varierer fra producent, men de fleste indeholder gartneri sand , perlite og en tørv -baserede pottemuld . Den lille mængde af tørv -baserede pottemuld giver minimal organisk stof for ernæring. De øvrige indholdsstoffer giver fremragende dræning , så kaktus rødder ikke rådner .
Fordele Salg

Den gode dræning leveres af kaktus pottemedier gør dem velegnede til lavendel planter . Hvis det særlige kaktus jordblanding kun indeholder minimal organisk materiale , er det fint . Færdigpakket kaktus jord er normalt steriliseret , hvilket betyder jordbårne sygdomme er mindre af et problem for beholder- dyrkes lavendel.
Salg Overvejelser
< p > Cactus jordblandinger er dyre. Mens de er gode til lavendel , de er ikke den eneste gode jord til plantning lavendel . Hjemmelavet mixes blandet at dræne godt fungere fint , som gør generiske , lys pottemuld blandinger. Den vigtigste ting om jord til lavendel er dræning. Tilføjelse sten til kaktus jord forbedrer dræning.

Hus Have © have.989214.com